Skocz do zawartości

Nowy System Wymiany Linków

maglo man

Rekomendowane odpowiedzi

Chłopaki,

...a możecie jednak zmienić swój algorytm na inny aniżeli GotLink?

Fajnie że daliście Giełdę Punktów, ale przyciski i układy w systemie chociaż troszkę warto byłoby pozmieniać.

no przeciez kopiuje się tylko mistrzow nie ? :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dostałem karę za wpadkę i dopiero teraz administratorzy podłączyli mi internet.

A tak na poważnie - system maglo.pl jest aktywny na nasze IP (VPN) - w związku z tym na swoim laptopie widzę `troszeczkę` inną stronę maglo - już z bajerami taką. dostałem na biurko dodatkowy komputer z bezpośrednim wyjściem i będzie lepiej

...a możecie jednak zmienić swój algorytm na inny aniżeli GotLink?

Fajnie że daliście Giełdę Punktów, ale przyciski i układy w systemie chociaż troszkę warto byłoby pozmieniać.

nie ukrywam - że marni z nas graficy dlatego wszystkie prace związane z grafiką jest oddane dla ludzi którzy powinni badziej się znać od nas - a algorytm jest zupełnie inny - ba - osoby tworzące algorytm nawet nie logowały się do innych systemów aby niczym się nie sugerować. a w ramach przeprosin sam osobiście stawiam flaszke dobrej polskiej wódeczki - proszę jedynie kontakt na maila gdzie mam podesłać

Dzwoniłem do wójka w google i powiedział, że za chwilę skasuje z indeksu ten tekst

Dziękuję wszystkim którzy zgłosili się do testowania - na chwile obecną nie przyjmujemy więcej zgłoszeń bo będziemy musieli zakupić z TIRa myszek :shok:

Dzwoniłem do wójka w google i powiedział, że za chwilę skasuje z indeksu ten tekst

Dziękuję wszystkim którzy zgłosili się do testowania - na chwile obecną nie przyjmujemy więcej zgłoszeń bo będziemy musieli zakupić z TIRa myszek :)

chyba wujka...

co da z tir myszek jak komputer będzie jeden :shok:

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Witam,

To czy ktoś będzie chciał otrzymać myszkę czy np. dysk zostanie to ustalone z każdym webmasterem na drodze negocjacji :)

Start jest planowany na następny tydzień - kończymy pisać manuala z opisem funkcji, poprawiamy zgłoszone sugestie osób testujących oraz dodawane nowe opcje.

Czy 20% to dużo? W systemie będą mogły brać udział np. domeny które nie są zaindeksowane. Wówczas jako linki będą pojawiały się adresy do innych stron DANEGO webmastera które też nie są zaindeksowane. W takiej opcji nie będą pojawiały się linki z systemu (jest to tylko jedna z opcji). A system przecież nadal generuje pliki, przesyła, analizuje... Jest dodanych wiele ciekawych opcji - dlatego też jak ktoś będzie chciał korzystać z systemu to musi wziąć pod uwagę koszta dwóch stron. Webmaster zyskuje -> zarabia pieniądze a system też przecież musi z czegoś "żyć". Programiści nie żyją tylko bitami ale czasami piwo też się przydaje. Google zabiera 35% kasy z reklam i nikt nie protestuje ;) My na pewno nie będziemy brali takiej prowizji.

Przecież lepiej zaproponować takie rozwiązanie niż abonament miesięczny za wykorzystanie systemu. prawda?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności