Skocz do zawartości

kataalog.pl - inny niż wszystkie katalog stron

Liderseo

Jak oceniasz katalog?  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz ocenę

• Doskonały
      6
    • Bardzo dobry
      2
    • Dobry
      6
    • Średni
      2
    • Przeciętny
      4
    • Niewiele warty
      2
    • Dno totalne
      8

Rekomendowane odpowiedzi

tak - poza tym szybciej się aktualizują

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zmieniłem miniaturki anchor dodany (słowa kluczowe), pingowanie włączone, zaliczyłem dzisiaj 400 innych katalogów i Googlebot szaleje na stronie z Bingiem... łącznie 182 podstrony odwiedzone dzisiaj 247 razy przez Google i 76 podstron 76 razy odwiedzone przez Binga... pingi są całkiem skuteczne widać :D

Pingi ustaliłem co pięć nowych wpisów i pingowane są kategorie + podstrony wpisów. A dla starych wpisów podstrony będą pingowane co 14 dni ale dziennie nie będzie więcej niż 30 pingów do starych wpisów.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Wyszukiwarka jest testowana na subdomenie i tylko nie wiem jak poukładać proporcje aby wyniki były dobrej jakości.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Brak info o odrzuceniu strony ?

I tak zostanie bo cudze adresy e-mail mi nie sa potrzebne ,a jak chcesz sprawdzić czy strona w katalogu jest czy czeka na moderacje to spróbuj dodać i jeśli będzie wyróżnienie to fart dostała się ,a jeśli odrzucony to masz możliwość wypełnić ponownie formularz zgłoszeniowy

@Laambada - w katalogu mam włączony cache aktualizowany co 4 godziny ,a przy sprawdzaniu czy strona jest w katalogu dane pobierane są z bazy. Najlepiej napisz mi adres strony to ci powiem gdzie jest ponieważ kategorie mogłem zmienić.

Od dzisiaj włączyłem bbcode dla tagów "i", "u", "b", "url", "strong"... czyli tak samo jak w seokatalogach i można dodawać max 2 linki do najciekawszych podstron. Poza tym katalog się trochę lepiej zindeksował w Google i Yahoo oraz zdobył kilka BL więcej.

Teraz działa ponieważ pliki z szczegółami wpisów zaktualizowałem na nowe.

• 3 miesiące temu...

W katalogu wprowadziłem liczne zmiany, najważniejsze z nich to:

-pokazywanie podobnych wpisów w szczegółach

-zmiana mod-rewire na bardziej unikalne

-wprowadzenie znacznych zmian w grafice (m.in. ramka)

-wprowadzenie bbcode dla:

[url] [b] [u] [i]

-wprowadzenie możliwości dołączania dodatkowych treści do kategorii np. https://www.kataalog.pl/kat/niemcy zawiera flagę Niemiec i czcionkę pisaną w kolorach narodowych barw Niemiec.

W najbliższym czasie (do miesiąca, dwóch miesięcy) planuję wprowadzenie płatności dlatego proponuję dodać jak najszybciej wszystkie strony internetowe które posiadacie :)

• 2 tygodnie później...

W katalogu wprowadziłem licznik odwiedzin robota Google oraz wyłączyłem dodawanie dowolnych kategorii i zamiast tego kategorię należy wybrać z listy dostępnej w formularzu zgłoszeniowym. Katalog posiada od teraz również mapę stron w nim zawartych co powinno polepszyć indeksację nowych wpisów.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności