Skocz do zawartości

domena.pl i domena.pl/produkt ...

Kinga S

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Pozycjonowalam do tej pory strone glowna serwisu nazwijmy go ( domena.pl ), na rozne hasla, m.in. "produkt".

Postanowilam dodac przyjazny url ( domena.pl/produkt ) i pod frazę "produkt" pozycjonowac juz tylko podstronę.

Poki co na frazie "produkt" dosc wysoko wciaz jest sama domena.pl , czy wynik ten zostanie zastąpiony przez domena.pl/produkt, czy tez beda oba w wynikach?

Na początku prawdopodobnie będzie nadal tylko strona główna, później w miarę pozycjonowania podstrony mogą być wyświetlane obie strony w wynikach wyszukiwania (jak G. uzna, że obie są adekwatne do szukanej frazy), a co będzie później tego nikt nie wie ;) . Mogą być nadal wyświetlane obie, albo tylko podstrona, albo tylko główna. Taką rotację mam na jedną z moich fraz.

Jeśli masz bezpośredniego linka do pozycjonowanej podstrony (oczywiście z pozycjonowaną frazą) to linkuj podstronę ale nie przestawaj linkować strony głównej z tą frazą - niech to nawet będzie 1/100 ilości linków jaką dajesz do podstrony. Dzięki temu zyskasz dodatkowe "punkciki" za linkowanie wewnętrzne.

Tyle lat minęło a ja nadal działam w SEO
-----

Wykonuję Link Building z tematycznych artykułów sponsorowanych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności