Skocz do zawartości

Proszę o ocenę stronki :)

werkam29

Rekomendowane odpowiedzi

Mi się podoba tylko jedno ale te menu po lewej stronie trochę ciemne i słabo widać czarną czcionkę na nim, więc albo rozjaśnij tło menu albo zmień kolor czcionki na jaśniejszy i przyciemnij menu.

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Mi się podoba tylko jedno ale te menu po lewej stronie trochę ciemne i słabo widać czarną czcionkę na nim, więc albo rozjaśnij tło menu albo zmień kolor czcionki na jaśniejszy i przyciemnij menu.

Dziękuję bardzo za ocenę i bardzo fajną sugestię.

Szukasz butiku, gdzie znajduje się modna odzież damska ? Sprawdź internetowy sklep z odzieżą damską www.fidoma-butik.pl i przekonaj się!

Ciekawa stronka. Ale chyba coś nie do końca prawidłowo działa top menu. Po kliknięciu na pozycję 'Start' uaktywnia mi się pozycja 'Koszyk'.

Sprawdzam w obu przeglądarkach Explorer i Mozilla i działa prawidłowo. Z jakiej przeglądarki korzystasz?

Szukasz butiku, gdzie znajduje się modna odzież damska ? Sprawdź internetowy sklep z odzieżą damską www.fidoma-butik.pl i przekonaj się!

Mi start też działa.

Ogólnie jak na sklep to ok, schludnie i przejrzyście. Zmieniłbym tylko menu Producenci, bo takie niewyraźne trochę, czcionka wtapia się trochę w tło.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Mi się nawet podoba, może szablon nie należy do najnowszych ale fotki to nadrabiają xD A tak na serio to faktycznie troszkę ta czcionka czarna ...

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

Jeżeli poprawisz menu na jakieś sensowniejsze, dodasz pare styli CSS, oraz dorobisz lekkie obramowania na zdjęcia poprawia to o wiele wygląd strony :D

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Jakoś tak drętwo wygląda. Przydałoby się kilka poprawek. Layout jakoś się nie komponuje ;) lepsza byłaby mniejsza ilość grafik a lepszych i np. białe tło albo ramka do zdjęć pokazujących sprzedawany przedmiot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności