Skocz do zawartości

Stronka o ćwiczeniach wzroku - prośba o ocenę

doktorek

Rekomendowane odpowiedzi

Jak na portal o ćwiczeniach wzroku szablon się nadaje. Czcionka na stronie głównej jest tak niewyraźna, że trzeba nieźle wyćwiczyć wzrok, aby ją odczytać. Jak już chcesz postawić na prostotę to postaw też na estetykę i na to, aby łatwo się czytało, bo mi osobiście to się nie podoba.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

witaj, moim zdaniem ta żółta karteczka po lewej zupełnie tam nie pasuje a jeśli już sie uprzesz żeby została to popraw napisy na niej na bardziej czytelne

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

witaj, moim zdaniem ta żółta karteczka po lewej zupełnie tam nie pasuje a jeśli już sie uprzesz żeby została to popraw napisy na niej na bardziej czytelne

ale ta karteczka nie jest po to żeby na niej cokolwiek odczytywać.... to symboliczny obrazek do wejścia do generatora

Jak na portal o ćwiczeniach wzroku szablon się nadaje. Czcionka na stronie głównej jest tak niewyraźna, że trzeba nieźle wyćwiczyć wzrok, aby ją odczytać. Jak już chcesz postawić na prostotę to postaw też na estetykę i na to, aby łatwo się czytało, bo mi osobiście to się nie podoba.

czy chodzi o czcionkę w menu? bo ta w prawym panelu jest chyba dość wyraźna. Jeżeli w menu to faktycznie zwiększę trochę, natomiast teksy po wybraniu odpowiedniego działu chyba są też dość wyraźne. Prośba o odpowiedź.

W menu za mała, może niepotrzebnie w każdym linku pogrubiona. Napis "Masz dosyć noszenia okularów i szkieł kontaktowych ?

Nie czekaj i zacznij swój własny program poprawy wzroku. " i podobne napisane tą czcionką u mnie na monitorze (może tylko u mnie, nie wiem) razi w oczy i odstrasza.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności