Skocz do zawartości

Innowacyjna gospodarka - zobacz na co UE wydała pieniądze podatników

Eldoka

Rekomendowane odpowiedzi

Sporo kapuchy przydzielili, niektóre pomysły tak beznadziejne że głowa mała :)

Na szczęście mój pomysł nadal nieklepnięty :) bijący wszelkie rodzime serwisy społecznościowe na głowę ;)

Może za rok będzie chwila żeby przysiąść do projektu 8.1 ;)

O ile dobrze kojażę to 8.1 sie w tym roku kończy, masz jeszcze czas do 30 września. Ale z góry powiem że warunki się istotnie zmieniły. Nie wygląda to już tak różowo. Trzeba się DOBRZE zastanowić czy przedsięwzięcie ma szanse zarabiać. Jeśli nie zarobi, pieniażki trzeba będzie oddać :)

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

(brakuje slubowisko.pl w spisie)

ślubowiska nie ma ale jest inny twór z tej branży

E konsultant ślubny, czyli konsultant ślubny w cyberprzestrzeni 331 301,10

https://www.web.gov.pl/bazy-wiedzy/4_32_127...rzestrzeni.html

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

jestem Ciekaw ile z osób które się wypowiadają nt. działań 8.1 kiedykolwiek w nich uczestniczyła ? bo to nie jest takie "pikne" jak się wydaje. "Dostajemy hajs i jedziemy do salonu po nową furę i skórę" - brzuch mnie boli od śmiechu. Od razu zaznaczam że ja nie jestem beneficjentem ale pracuję/pracowałem w firmach które są i wiem o co tam chodzi.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Oczywiście że różowo nie jest. Zanim się dostanie pieniądze (już po zaakceptrowaniu projektu) to jest istna droga przez mękę. Wszystko jest robione żeby jak najbardziej utrudnic/opóźnić wypłatę pieniędzy. Mnoży się trudności natury administracyjnej. A teraz jest jeszcze gorzej. Zmniejszeniu uległa maksymalna kwota dofinansowania, zwiększył się udział własny no i przede wszystkim przedsięwzięcie musi w ciągu 5 lat zarobić tyle ile wyniosły koszty wykonania projektu i jego poźniejszej działalności. Jeśli zysk będzie mniejszy choćby o złotówkę, trzeba oddać wszystko.

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

Tak, dotychczas to było bez sensu. Większość firm postawiła "coś" byle by tylko było, pieniądze przejadła i tyle. Ważne było aby wniosek był dobrze napisany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności