Skocz do zawartości

Seobohater czy Seolight

raker

Rekomendowane odpowiedzi

A ja zdecydowanie polecam Seolight - nieco droższy od SB, ale jest naprawdę intuicyjny, przejrzysty i ma przyzwoity wygląd.

Użyteczność ma w zasadzie w pełni wystarczającą jako półautomat, ja używam jako uzupełnienie automatu. Przydało by mi się co prawda parę dodatkowych funkcji, ale SB też ich nie ma.

Przydało by mi się co prawda parę dodatkowych funkcji, ale SB też ich nie ma.

Jeśli możesz, wymień proszę te najważniejsze, może ja w SB lub kolega w SL je zrobi.

No i jeśli chciałbyś mi podpowiedzieć jakąś jedną np zmianę w interfejsie SB, którą byś wprowadził, to byłbym wdzięczny.

Dzięki!

Grzegorz

• 2 tygodnie później...

Równy gość to znaczę ze dobry programista, rzetelny suport prowadzi, życzliwy, nie wątpliwie wie co robi.

Mozę ty tego i nie rozumiesz,ale nie znam Grzegorza osobiście, ale jego zapal i determinacja w tworzeniu dobrego, polskiego narzędzia SEO mi podoba się.Ja uważam SB aktualnie najlepszy polski pól-automat właśnie dla tego ze widzę potencjał i chęć ulepszenia danego programu.Dla tego polecam.

p.s może tobie to ciężko zrozumieć bo domy opieki to inna bajka, dla tego twój obiektywizm ma zapach naftaliny.

Nie ma co się bić. ;-) O gustach się nie dyskutuje, jak mawiali starożytni.

Ale swoją drogą, to przydałoby się jakieś niezależne tabelaryczne rozpisanie właściwości naszych programów.

Twórców pewnie by to dopingowało do dalszej pracy, a potencjalnym użytkownikom ułatwiałoby decyzję.

Problemem jest, że do takiego zestawienia musieliby mieć dostęp wszyscy autorzy swoich programów i jednocześnie musieliby przyrzec sobie, że nie będą ingerować w kolumny tabelki zawierające dane innych programów.

Fajnie byłoby gdyby admin tego forum dał nam np. jedną stronkę na serwerze z dostępem, gdzie byśmy mogli wyedytować taką tabelkę z właściwościami programów. Jak myślicie?

pozdrawiam

Grzegorz

Albo niech to zrobi wstępnie jedna osoba posiadająca dwa programy - stwierdzenie czy coś jest albo tego nie ma nie jest takie trudne :P Ja jestem jak najbardziej za - zdrowa konkurencja sprawia że coś staje się lepsze.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności