Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na trzy frazy na które obecnie pozycjonuje:

-jedna oczko wyżej na 1

-jedna bez zmian na 2

-jedna, na której zależy mi najbardziej i była ostatnio mocniej linkowana spadła z 5 na 9 pozycje...

W nocy też coś się dziwnego działo. Analytics pokazuje mi, że z tej ostatniej frazy na której mi zależy, było dużo więcej wejść niż w dniach poprzednich.

Zbliża się 1 października i jak myślę jakieś większe aktualizacje idą. Dużej aktualizacji nie było już od ładnych paru miesięcy więc radzę poczekać do końca miesiąca z wyciąganiem wniosków.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

nie wiem czy tak wraca......z jednej strony szkoda mi tego co spadło, ale jeśli jedna hardcore-owa fraza z 5 wskoczyła na 2 to trudno - może tak zostać.....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności