Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

Rezultat tych wahań jest taki, że stare strony wróciły na poprzednie dobre miejsca, a WSZYSTKIE nowe strony zyskały pozycje. Nie wiem co na to wpłynęło, ale oby więcej takich zmian ;p

Tja... Do top 10 wskoczyło 5 nowych stron i nikt nie wypadł, od dziś top 10 ma 15 wyników ;-]

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie też spore spadki. Późnym wieczorem i w nocy miałem piękne wzrosty. Buzia już się cieszyła i rano większość serwisów poleciała na łeb. Jeżeli ma tak zostać to dla mnie jest to ogromny płacz bo serwisy, które miałem od wielu miesięcy na pierwszych miejscach poleciało od kilku do kilkunastu pozycji. Dzisiaj telefon pewnie będzie się urywał. Dziwne jest to, że tak jak ostatnio poleciały frazy mocno pozycjonowane a te traktowane po macoszemu, drugoplanowo poszły do góry.

Gdyby to raz na czas, ale to juz 3 raz ta sama historia w tak krótkim czasie. Idą zmiany i G powoli (a może juz nie tak powoli) nas do tego przygotowuje. Może być tak, że chłopaki od algo mają teraz wiecej imprezek niz wczesniej ;]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Pierwsze moje wnioski:

nie uległy zmianom pozycje stron z którymi od dłuższego czasu nic nie robiłem (osiągnęły stabilną wysoką pozycję i od wielu miesięcy/lat stoją), i nie ma tu znaczenia jakimi metodami były pozycjonowane (część swl, część bez).

strony nad którymi wciąż pracuje:

- te nowe słabiej linkowane, bez swli - ruchy raczej w górę

- te starsze, linkowane tez z swli -częściej spadki

Oczywiście były też strony, które nie pasowały do powyższych grup

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności