Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

To ja piepsze takie "nowe" :/ bardzo ciężka fraza wskoczyła mi miesiąc temu ~30 pozycje i szła w górę a tu nagle sruuuu na 100 :/... Jeżeli tak zostanie, to śmiem twierdzić, że wiek domeny nie będzie już tak istotny jak przed Google Bulbulatorem...

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja zauważyłem że strony, które ostatnio mocno były linkowane poszły do góry.

Strony, które korzystały z pomocy SWL poszły w dół.

Strony stare i dobre zostały.

Poza tym myślę, że Google przygotowuje update i korzysta zw tym czasie z innego serwera lub mechanizmu.

Po 7 października wszystko wróci do normy.

Tak czytam i nie rozumiem podniecania się co niektórych - Panowie majtek nie dopierzecie jak będziecie się tak podniecać. Google nie pierwszy raz zaskakuje i pewnie jeszcze nie raz zaskoczy. Dopóki nie będzie alternatywy dla wielkiego "G" to tak będzie. Trzeba wygodnie usiąść, wypić kawkę a co nie którzy jak się martwią o telefony klientów - wyłączyć telefon, nagrać na pocztę tekst "google wyłączyło mi telefon". ;)

u mnie jakiś total hardcorre, ale w góre. Mega mocne frazy o kilka pozycji do góry do top3. Czegoś takiego jeszcze nie widziałem, pewnie wieczorem wróci wszystko na swoje miejsce.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Idą zmiany i G powoli (a może juz nie tak powoli) nas do tego przygotowuje.

gdyby te zmiany były chociaż na dobre dla użytkowników którzy szukają informacji, a tam w top 10 taki syf że szkoda gadać.

Pomogę w rejestracji/obsłudze BinLayer - najlepszej reklamie płacącej za wyświetlenia! gg:32490380

Te wyniki są bezsensu. Kilka stron co je dopiero zaczynam robić są na top1 lub top2. W jednym przypadku mam taki top1 ,że okienko z wyszukiwarki się wysypało troche, tak wysoko jeszcze nigdy nie byłem.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Witam,

hehe jak ktoś musi odreagować to zapraszam:

https://jamesisko.pl/odreagowac.jpg

:P

PS. dla tych niewtajemniczonych: trzeba porąbać i poukładać ;)

podrzuć mi do domku nad jeziorem na kaszubach :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Te wyniki są bezsensu. Kilka stron co je dopiero zaczynam robić są na top1 lub top2. W jednym przypadku mam taki top1 ,że okienko z wyszukiwarki się wysypało troche, tak wysoko jeszcze nigdy nie byłem.

Ja obiektywnie stwierdzam że zmiany są uzasadnione dla moich stron, gdyż zasługują na wyższe pozycje które maja teraz. Nie dlatego, że moje ale wiem, jak pozycjonowane, ile unikalnego contentu, ilu użytkowników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności