Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

A ja Wam powiem - być może to cenna wskazówka, że moje wszystkie strony poszły do góry i to czasami o kilkanaście pozycji.

Najlepsze jest to że wszystkie poszły bez wyjątku - więc dopatruje się innej prawidłowości.

Otóż ja nie korzystam praktycznie z SWLi - i choć ciężko tak pozycjonować bo to żmudna robota to gdyby tak miało zostać jak teraz to bym w końcu się cieszył :D

Dodatkowa info: mam strony w TOP10 jak i miałem w TOP30 - teraz wszystkie z TOP30 są w TOP20.

Jednym słowem nie pospadały te wypozycjonowane wcześniej jak u niektórych z Was. U mnie wszystko do przodu.

No czas pokaże czy to się utrzyma.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chyba masz trochę racji. Teraz tak patrze, strony pozycjonowane bez SWL poszły do góry - wszystkie. Strony, które dopalałem systemami albo poleciały(większośc) albo zostały w miejscu. Może zbieg okoliczności.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Nie, nie kolejne. Czas na założenie konta na PiO po to aby mieć coś w stopce i napisania postu jest niewiele krótszy niż założenie bloga np. na bblog.pl i napisanie krótkiego tekstu, jeśli chodzi o pozycjonowanie. Choć jeden z użytkowników tego kompa z którego pisze ma już tu konto, tak na marginesie.

U mnie dopalane swl ..... poleciało prawie wszystko o 5-80 pozycji

to teraz nowa młodość swli dynamicznych będzie - wal w konkurencję - spadnie.

Nie, nie kolejne.

:D

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Wcześniej potrzebowałeś XX k pkt dla swojej domeny, teraz będziesz potrzebował (jak siedzisz na 10) 9 * XX k pkt dla domen konkurencji :D

No to jak myślisz, kto robi to zamieszanie ? komu wzrośnie zysk z swli....hehehehehe......

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zamieszanie jest na rękę Google. Przecież jest jeszcze inne rozwiązanie żeby strona była wysoko w wynikach wyszukiwania.

Morał jest taki: masz kasę na promocję? po co wydawać ją na pozycjonowanie kiedy i tak nie wiadomo czy będziesz wysoko (a jeśli już to jak długo). Przecież pozycjonowanie jest złe (za płatne linki damy ci bana). Skorzystaj z pewnego narzędzia. Wykup linki w Google.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności