Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

coś się dzieje cały czas widać różne wahania stron na różne frazy... możliwe że wszystko przez winę realnej wyszukiwarki czyli " znajdź zanim napiszesz "

Tworzymy i realizujemy wielkie projekty na bazie najnowszych technologi.

AmbNetMedia. | Blog AmB.

newspress_baner.jpg

Zamieszanie jest na rękę Google. Przecież jest jeszcze inne rozwiązanie żeby strona była wysoko w wynikach wyszukiwania.

Morał jest taki: masz kasę na promocję? po co wydawać ją na pozycjonowanie kiedy i tak nie wiadomo czy będziesz wysoko (a jeśli już to jak długo). Przecież pozycjonowanie jest złe (za płatne linki damy ci bana). Skorzystaj z pewnego narzędzia. Wykup linki w Google.

Zamieszanie nie jest na rękę Google, bo osłabia ich pozycję jako wyszukiwarki. Te ostatnie skoki i zmiany są raczej podkładem pod większa stabilność, która nastąpi.

Taka moja ciekawa strona: Drzwi wewnętrzne

2 strona...taka może być ;-) Odżywki

Co by tu napisać - myślę!! Stomatolog Warszawa

Zamieszanie nie jest na rękę Google, bo osłabia ich pozycję jako wyszukiwarki.

chyba w oczach pozycjonerów tylko - bo oni płaczą z tego powodu....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Google idzie w coraz większą komercję wyszukiwarki. Pojawia się coraz więcej linków sponsorowanych. A większego zagrożenia dla Google raczej nie widać.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

I znowu tak jak przed tygodniem napiszę, że zmiany w serpach są pozbawione jakiejkolwiek logiki. Polecialo dużo stron, poszło do góry sporo. Niezależnie czy dopalane były xrumerem, swlem, pozycjonowane bez użycia poprzednich, itd. :) Dla mnie czkawka. Jedyne co jest zastanawiające to fakt, że pojawiła się po raz drugi w bardzo zbliżonej formie co 7 dni temu...

EDYTA:

jak ktoś chce śledzić wyniki, które moim zdaniem pojawią się po porządkach, które przewiduję na wieczór niech posługuje się komendą allinanchor :) Jesli chodzi o mnie i moje stronki dają dość wiarygodne info o tym jak to na prawdę wygląda :)

Heh może update pr się zbliża?, poza tymi zmianami w serpach zauważyłem że Google dzisiaj podaje totalnie zaniżoną ilość podstron, dla przykładu prosta strona klienta która ma 15 podstron po wpisaniu komendy site daje wynik 3 ,a Google na pierwszej stronie wyświetla 10 podstron. Poza tym posprawdzałem cache wszystkich podstron i są zindeksowane ,a mimo to Google ich nie pokazuje. Może Google zacznie wycinać swl-e? kto to wie...

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności