Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

coś się dzieje cały czas widać różne wahania stron na różne frazy... możliwe że wszystko przez winę realnej wyszukiwarki czyli " znajdź zanim napiszesz "

Tworzymy i realizujemy wielkie projekty na bazie najnowszych technologi.

AmbNetMedia. | Blog AmB.

newspress_baner.jpg

Zamieszanie jest na rękę Google. Przecież jest jeszcze inne rozwiązanie żeby strona była wysoko w wynikach wyszukiwania.

Morał jest taki: masz kasę na promocję? po co wydawać ją na pozycjonowanie kiedy i tak nie wiadomo czy będziesz wysoko (a jeśli już to jak długo). Przecież pozycjonowanie jest złe (za płatne linki damy ci bana). Skorzystaj z pewnego narzędzia. Wykup linki w Google.

Zamieszanie nie jest na rękę Google, bo osłabia ich pozycję jako wyszukiwarki. Te ostatnie skoki i zmiany są raczej podkładem pod większa stabilność, która nastąpi.

Taka moja ciekawa strona: Drzwi wewnętrzne

2 strona...taka może być ;-) Odżywki

Co by tu napisać - myślę!! Stomatolog Warszawa

Zamieszanie nie jest na rękę Google, bo osłabia ich pozycję jako wyszukiwarki.

chyba w oczach pozycjonerów tylko - bo oni płaczą z tego powodu....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Google idzie w coraz większą komercję wyszukiwarki. Pojawia się coraz więcej linków sponsorowanych. A większego zagrożenia dla Google raczej nie widać.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

I znowu tak jak przed tygodniem napiszę, że zmiany w serpach są pozbawione jakiejkolwiek logiki. Polecialo dużo stron, poszło do góry sporo. Niezależnie czy dopalane były xrumerem, swlem, pozycjonowane bez użycia poprzednich, itd. :) Dla mnie czkawka. Jedyne co jest zastanawiające to fakt, że pojawiła się po raz drugi w bardzo zbliżonej formie co 7 dni temu...

EDYTA:

jak ktoś chce śledzić wyniki, które moim zdaniem pojawią się po porządkach, które przewiduję na wieczór niech posługuje się komendą allinanchor :) Jesli chodzi o mnie i moje stronki dają dość wiarygodne info o tym jak to na prawdę wygląda :)

Heh może update pr się zbliża?, poza tymi zmianami w serpach zauważyłem że Google dzisiaj podaje totalnie zaniżoną ilość podstron, dla przykładu prosta strona klienta która ma 15 podstron po wpisaniu komendy site daje wynik 3 ,a Google na pierwszej stronie wyświetla 10 podstron. Poza tym posprawdzałem cache wszystkich podstron i są zindeksowane ,a mimo to Google ich nie pokazuje. Może Google zacznie wycinać swl-e? kto to wie...

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

moja stronka nigdy nie dotykana przez swl po prostu poleciała do góry na takie frazy, że boję się je tu wymieniać :) Do tej pory myślałem, że nie jest już realne bez blastów i swl wskoczyć do top3. Jak dla mnie to mogłoby już tak zostać

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności