Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dlatego napisałem o perspektywach. To że są zmiany to wiadomo, ale każdy myśli o tym co zobaczy w tej chwili. Jednak wszystko jest w toku i zanim sytuacja się nie unormuje to nie będziemy mogli wyciągnąć żadnych wniosków. Za to jak dla mnie perspektywy są bardzo dobre.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Patrząc na spadki i wzrosty podpiszę się pod powyższym.

Kto naprawdę walczył o pozycje tym razem je otrzymał. Kto się cieszył z wysokich pozycji i tylko paluszkiem w bucie ruszał to ma co ma.

Tak to przynajmniej tym razem wygląda.

M

aaa żeby nie było - straciłem też masę bardzo ciekawych pozycji.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Potwierdzam swl trzymają się dobrze a wydaje mi się że jak patrze na strony konkurencji która mocno nimi linkuje to nawet lepiej niż kiedyś... Ale to spostrzeżenie tylko z kilku fraz i może się odróżniać od rzeczywistości.

Poza tym zauważyłem że jobla dostało narzędzie stat4seo pokazuje mi znacznie zaniżone pozycje które ciągle skaczą. Natomiast inne narzędzi pokazują wszystko normalnie. Bez zawirowań.

z silnymi nietematycznymi linkami prowadzącymi doń

proszę bardzo - pracowali - zdobywali dobre linki. Tematyczność ?? Google jest głupie i tyle.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

u mnie wyglą da to tak

linkuje swlami do zaplecza, a pozycjonowana strona dopalana tylko ręcznie, precle, katalogi itp.

wczoraj mega wachania na stronie pozycjonowanej, a swl trzymają się w top3 :/

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

no nie ma się co szczypać i pisać widać że coś się kroi nie od dziś więc pozostaje tylko czekać na efekt końcowy działań wujka G, wróżenie z fusów nic nie da, jednemu coś spadnie drugiemu coś wzrośnie zależy jakie DC itp

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Witam,

hehe jak ktoś musi odreagować to zapraszam:

https://jamesisko.pl/odreagowac.jpg

:P

PS. dla tych niewtajemniczonych: trzeba porąbać i poukładać :)

podrzuć mi do domku nad jeziorem na kaszubach :)

ale to porąbane już chcesz czy takie jak na fotce ?

bo jeśli takie jak na fotce to trochę za późno ;)

umilam sobie czekanie xaxa, na sobotę będę miał już ułożone pewnie.. o ile nadgarstki wytrzymają ;P

masakra ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności