Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

Ale czemu miało by wracać do normy?

Gdyby tak zostało - można by rzec, że Google wygrało wojnę z pozycjonerami i manipulacją wynikami. Bo przecież nie wiadomo za co domeny lecą w dół i za co idą do góry.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wyniki co jakiś czas wracają do starej wersji, by za chwilę prezentować te durne.

Gdyby tak zostało - można by rzec, że Google wygrało wojnę z pozycjonerami i manipulacją wynikami. Bo przecież nie wiadomo za co domeny lecą w dół i za co idą do góry.

Prędzej czy później i tak poznamy przyczyny (o ile się te zmiany utrzymają), więc co najwyżej można powiedzieć przegranej o bitwie a nie wojnie :)

Myślisz ,że poznamy? Minęły dwa dni, a na największym forum o pozycjonowaniu nikt nie zna(a może zna, ale nie chce sie pochwalić?) wspólnego mianownika tych zmian w serpach.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

nikt nie zna(a może zna, ale nie chce sie pochwalić?) wspólnego mianownika tych zmian w serpach.

Raczej to drugie :P

PS. 64.233.163.162 - tu sa fajne wyniki :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

U mnie te "cudowne nowe wyniki" widać na 74.125.43.106 - nie wygląda to ani ciekawie ani logicznie, więc też mam nadzieję, że wróci do normy. U mnie dzisiaj od rana w google.pl raz normalne wyniki, a raz te nowe...

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

DC się rotują więc nie da się podać, na którym są a na których nie. Jeżeli wyniki zostaną to ich jakość spadnie drastycznie, albo nie jakość, lecz logika. A znając życie to właśnie tak będzie.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Na coraz większej liczbie DC obserwuję powrót do starych wyników (lub gorszych, ale znacznie lepszych od tych z wczoraj), <yeah>! :)

Jestem dobrej myśli :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności