Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na google.cz działa już system instant, przyznam że nawet fajna opcja prezentacji wyników. Tam wyniki są zbliżone do tych starych, ale nie zupełnie takie same. Być może będzie jeszcze dobrze :)

https://www.webroomstudio.pl - skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron www

Że co? Pozycjonerzy co zapewniają? Człowieku ogarnij się. To pozycjonerzy właśnie sprawiają ( w większości wypadków), że internet to jeden wielki śmietnik.

Może lepiej Ty się ogarnij zanim napiszesz kolejną głupotę. Moze pozycjonerz tworzą śmietniki, ale strony pozycjonowane w znakomitej większości to dobre strony, prezentujące swoją wartość. Ba, pęd do doskonałości (tzn. bycia lepszym od innych) sprawia, że strony stają cię coraz to lepsze. A jak działa burdel bez pozycjonowania możesz sprawdzić w bingu. Tam wpisując pierwszą lepszą rzecz otrzymuje się bezsensowny śmietnik. Gdyby google chciało zaprzestać pozycjonowania, to po wpisaniu "pozycjonowanie" w serpach otrzymałbyś komunikat "przepraszamy, twoje zapytanie nie może być przetworzone".

PS. Wygląda na to, że w najbliższym czasie nic się już nie zmieni, rotacji już nie widać; mamy wikipedię na 5 miejscu pod "pozycjonowanie"...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Gdyby google chciało zaprzestać pozycjonowania, to po wpisaniu "pozycjonowanie" w serpach otrzymałbyś komunikat "przepraszamy, twoje zapytanie nie może być przetworzone".

Zgadzam się w 100%.

Strony pozycjonowane są w 85% bardzo dobre tematycznie i estetycznie. To daje raczej dobre wyniki i mozliwość odnalezienia szukanej treści.

PS. Wygląda na to, że w najbliższym czasie nic się już nie zmieni, rotacji już nie widać; mamy wikipedię na 5 miejscu pod "pozycjonowanie"...

Tak było przed chwilą, teraz jest na 8 pozycji, 1 pozycja także uległa zmianie...

... non stop trwa ostra rotacja

https://www.webroomstudio.pl - skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron www

TO źle ?? Wierz mi słowo 'pozycjonowanie' jest obce wielu ludziom. Prędzej z wiki dowiedzą się co to jest niż z ofert....

Co komu przeszkadza wiki nawet na pierwszej pozycji ? Zabierze klienta ? Kto nie wie co to wiki, kliknie i wyjdzie, kto wie, to ominie i tyle.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

@konigstiger to Ty jesteś największym hipokrytą tego wątku

swle, xrumer, lfe to wg Ciebie manipulacja wynikami a Twoje "naturalne" metody to już nie manipulacja tylko coś dobrego?

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Niektórym wciąż można napluć w twarz a on i tak powie, że to deszcz pada :)

Ja rotacji już nie widzę.

https://www.optymalizacja.com.pl/google-dance/

wszędzie te same wyniki. A jeszcze wczoraj na opcji opendns co F5 to inny wynik.

/edit *.19 i *.91 pokazuja jakieś takie mieszane, ale myślę ze to juz raczej pozostałości bez znaczenia...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Nie ustabilizowało na tych dziwnych nowych wynikach. Do dziś rana nie mogłem nigdy dostać tych nowych wyników, przypuszczalnie dlatego że jestem w Danii i dostawałem inne DC niż w Polsce. Dziś rano już mam tylko nowe wyniki, ale z rotacją, tzn. co innego jest po kilkukrotnym naciśnięciu F5. I to co rotuje nie ma nic wspólnego z tym co było przedtem. Najciekawsze że na niektóre frazy rotuje pozycje, a na niektóre nie. Połapać się w tym nie mogę, jakieś problemy chyba mają z wprowadzeniem tego. No i nie umiem znaleźć żadnej wspólnej cechy wzrostów i spadków.

Straszne zawirowania... rotacja caly czas... 15 min temu jedne frazy w dol (niestety wiekszosc) drugie w gore (dla mlodych stron)

A teraz wszytko po staremu....

Tak czy siak nie podoba mi się to i prawie juz sie posralem jak zobaczylem kilkadzisiat fraz otsro w dol :/

hmm... ciekawe kiedy sie to usyabilizuje

--------------------------------------

hmm... ciekawe kiedy sie to usyabilizuje

a po co ? taki pewien element losowości jest bardzo dobry z punktu widzenia G i zwykłych klientów.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności