Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rubis - zmian w ten sposób raczej nie zobaczysz, u mnie też nie ma, zdarza się (obliczyłem ze statystyk) na 30% komputerów. https://www.optymalizacja.com.pl/google-dance/ tutaj widać całe zamieszanie :)

No niezłe. Na jedną ważną frazę dla mnie, strona, którą pozycjonowałem spadła o dwie pozycje. Ale za to druga (nie mająca nic wspólnego z tą frazą), której nie pozycjonowałem awansowała do pierwszej dziesiątki. Jak dla mnie to może być.

Pozostałe praktycznie bez zmian.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Jaki to jest mega LOL! Faktycznie znowu na części DC widać stare wyniki. Cóż, chyba nie pozostaje nic innego jak dać sobie nawet tydzień luzu... i tak się w tym czasie nic nie zdziała a tylko huśtawka nastrojów jest niepotrzebna. Jak się zmieni tak, że przez 3-4 dni nie będzie rotacji, trzeba będzie zacząć wyciągać wnioski.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Coffeinka to nowiutki model tramwaju z zarąbiście mocną jednostką napędową pozwalającą się szybko rozpędzać i pędzić… uff szkoda gadać… a jakie ma super hamulce… no mówię Wam! Ale maszynista nie za bardzo umie jeździć takim nowoczesnym sprzętem. Pasażerowie, którzy nie mają miejsc siedzących latają, że tak powiem jak G w przeręblu (to kiepskie strony, zaplecza wpisy) i paskudnie przeszkadzają pasażerom w miejscach siedzących (statyczne strony, mocno siedzące na swoim, wszystkim znane i lubiane). Raz taki co się nie załapał na miejsce siedzące, wykopie siedzącego z miejsca, raz mu oko wybije, raz na głowę wejdzie albo przy** z półobrotu. I tak jest cały czas kiedy maszynista to przyspieszy to hamuje.

Najgorsze, że do tego super nowoczesnego tramwaju doczepiane są kolejne wagoniki (bajery jak Google jazz, Google Instant i parę innych) i ten nasz maszynista za cholerę nie może dojść do wprawy, bo wszystko dzieje się ZA SZYBKO.

I tak ci stojący pasażerowie fruwają po tramwaju przeszkadzają wszystkim dopóki nie wysiądą lub dopóki maszynista się nie nauczy śmigać swoją maszynką dopóty będzie wszędzie chaos i brak logiki bo ta sytuacja przypomina właśnie jakieś fikimiki… :|

A ja mam wszystkie strony do przodu - nie używałem SWLi.

Jedna strona przeskok z 27 na 5 miejsce po haśle na które pozycjonuje się ostro 85 stron (należących do 15 firm - każda z nich ma po kilka, kilkanaście stron które mają się wspierać) - analiza z majesticseo.

Ja podtrzymuje, że SWL muszą być odcinane - inaczej skąd skok na wszystkich moich hasłach różnych stron ?

Od taka kolejna nasza historia

@Wilk, nie krępuj się, zapodaj przykłady :)

Niejeden sklep internetowy, ktory pozycjonuje sie na slowa z dopiskiem "tanie" (czy ludzie szukaja fraz z dopiskiem "tanie" to osobna sprawa). Ale sa duzo wyrazniejsze przyklady i jestem pewien, ze na niejeden juz trafiles :)

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

A ja mam wszystkie strony do przodu - nie używałem SWLi.

Jedna strona przeskok z 27 na 5 miejsce po haśle na które pozycjonuje się ostro 85 stron (należących do 15 firm - każda z nich ma po kilka, kilkanaście stron które mają się wspierać) - analiza z majesticseo.

Ja podtrzymuje, że SWL muszą być odcinane - inaczej skąd skok na wszystkich moich hasłach różnych stron ?

Od taka kolejna nasza historia

Fajnie, że Ci wyniki poszły do góry mi też parę poszło tylko czy to oznacza, że system jest lepszy? Spadki odnotowałem na starych wartościowych stronach a do góry poszło to czym się zajmowałem od niedawna i wystarczyło parę katalogów. Jeżeli chodzi o SWL rozmawiałem z kilkoma osobami, którym poszły do góry winki bez względu czy korzystali czy nie jak i w drugą stronę.

essenemari super proza

OO Zauważyliście pewnie jakie fajne zmiany w Webmaster Tools! ;) Fajne fajne

Jak widać Google się zmienia to dobrze. Nie wiadomo kiedy Coffeina ruszyła na całym globie albo czy właśnie zaczyna ruszać z zaimplementowanymi nowymi opcjami.

Wiecie jak jest... początek zawsze najgorszy.

Te nasze serpy są "po Wuju" i chyba nie trzeba wyciągać pochopnych wniosków. Bóg jeden wie co inżynierowie z G porobili w wyszukiwarce. Kurde z drugiej strony oficjalnie wiadomo, że G nie lubi swl... to nie ma co się dziwić, że trzęsiemy porami, że coś jest nie tak...

Chyba najważniejsza zasada to taka żeby internauta wszedł i nie wyszedł od nas, czyli "pamiętaj Pozycjonerze utrzymuj wskaźnik odrzuceń na zerze" ;) ...content na pierwszym miejscu, zawsze...

Ale z kolejnej strony, Panowe,

Gogiel nie pozwoli, aby w serpach był gnój jak jest teraz... oni muszą mieć idealne wyniki do reklam, bo na czym zarabia jak nie na trafnych wyszukaniach i dopasowaniach doń reklam?

Będzie doobrze... tam wcześniej nawet panowie się kłócili o "tułaczce" pozycjonera, a wiadome jak jest są Pozycjonerzy i pozycjonerzy, a wg mnie prawda jest taka, że każdy nieco naśmiecił żeby dojść do wyników jakiś ;)

@FiKaS popieram w 100% ! :)

znakomity temat o niczym, wróżb i przewidywań nie powstydziłyby sie wróżki na Tv4 :)

1. jeżeli faktyczne są to zmiany zamierzone, bogaty będzie ten kto pierwszy opanuje nowy algorytm

2. to czy nowe wyniki sa gorsze czy lepsze w tej chwili nic nie znaczy, jeżeli te wyniki się utrzymają to pozycjonowanie zacznie się od nowa i tyle, nic mniej nic więcej.

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności