Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie miał miejsce spadek jakieś 2 tyg temu na wszystkie słowa kluczowe danej domeny -300 pozycji. Po paru dniach wróciło, teraz dokładnie taki sam spadek. Na coraz większej ilości DC są nowe wyniki i raczej już tak zostanie. Niestety taka prawda, koniec xrummerów, katalogów, kopiowanych treści, precli, śmietników, adderów, publikerów, koniec pustych treści, koniec oblbrzymich sitów, koniec zaplecz, koniec spamowania, koniec brudnych komentarzy, koniec srania linkami na lewo i prawo, koniec internetu, koniec google.

w wawie aster serwuje caly czas stare wyniki - kilka innych takze

jak chce zobaczyc jak to wyglada po nowemu to musze wlazic w g dance

u mnie nigdy sie nowe nie pojawily (nie czyscilem ciasteczek nie odprawialem czarow itd ... )

zarowno nowe jak i stare wyniki sa mi na reke czekam co sie stanie

Ja podtrzymuje, że SWL muszą być odcinane - inaczej skąd skok na wszystkich moich hasłach różnych stron ?

Od taka kolejna nasza historia

taaak, wszystkiemu winne swl'e ;)

no ja jakoś cały czas walę swl'ami i nie odczuwam zmian https://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&...6aa7e8098997018

po prostu trzeba przeczekać, a i tak jesteśmy zależni od wujka G, nic nie poradzimy :)

Zgadzam się z przedmówcą.... Na pewno strony nie leca przez swl

Mam strony, gdzie napierdzielam swl'em i wszystko ma sie dobrze

Mam rowniez strony stare, domeny dziesięcioletnie, linkowane od dwoch lat precle, katalogi, tematyczne zaplecze i spadek o kilka i nawet kilkadziesiąt pozycji poki co jestem gleboko w du**e ;/

---------------------------

Zauważyliście, że Google zaczęło ucinać teksty w zapytaniach:

"Wszystkie słowa począwszy od XXXXXXX zostały pominięte, gdyż zapytania nie mogą zawierać więcej niż 32 słów"

ad topicu:

u mnie ciągle stare wyniki, dostawca skynet premex

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności