Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ja sadze ze to obroncy krzyza

Czyli już nie linki ...

Już widzę jak powstają systemy wymiany obrońców krzyża, katalogi obrońców krzyża itd... ;)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zgadzam się z przedmówcą.... Na pewno strony nie leca przez swl

Mam strony, gdzie napierdzielam swl'em i wszystko ma sie dobrze

Mam rowniez strony stare, domeny dziesięcioletnie, linkowane od dwoch lat precle, katalogi, tematyczne zaplecze i spadek o kilka i nawet kilkadziesiąt pozycji poki co jestem gleboko w du**e ;/

---------------------------

No i to jest zupełnie nie zrozumiałe i frustrujące. Jednym słowem masa energii psu w d.

Liczę na powrót starych wyników.

a ja nie "napierdzielam" SWLem i jakoś nie płaczę na spadki...

zamiast jęczeć, że to jest bez sensu, może warto pokazać jakimi jesteście pozycjonerami, których podobno cechuje cierpliwość, i - zamiast panikować - róbcie swoje :D ojjj znów się chyba mylę, ale chyba jednak G używa jakiegoś algorytmu wyświetlania...

Łukasz, czy Tobie też stronki latają po wynikach? mi - między TOP10, a TOP1... (a Łukasza stronkę na pozycjonowanie ciągle widzę w TOP10... ba - w TOP3... ba - w TOP1 :)) wciąż się zastanawiam, gdzie ten google dance... ;)

dymna.jpg

Przeglądnąłem właśnie statystyki stron... i aż się boję bo to już chyba koniec zamieszania z Google Bulbulator... :C Niektóre strony, nawet te które przez kilka miesięcy stabilnie siedziały w TOPie spadły na kilka fraz... zobaczymy co się do poniedziałku zmieni...

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Nie ma jak to z rana, odpalenie lapka, kawusia, akceptacja kilku wpisów w katalogach, odpalenie PiO, sprawdzenie co tam w uptdate słychac i dopiero sprawdzenie pozycji stronek... Ehhh relaksik, zero stresu, kawcia rozlewa sie ciepełkiem po trzewiach, sięga sie po fajeczkę, odpala... O cholera, od 2 lat coś chyba juz nie palę!

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Śniadanko kawusia przykrywa, co by mu się dobrze rozkladało na czynniki pierwsze, a teraz czas na wystawianie fakturek, kolejna miła rzecz... A potem szybko zabierac sie trzeba do roboty, co by w G nie pomśysleli że w PL deprecha zapanowała :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Czy ktos ma jeszcze stare wyniki? Bo ja wszedzie widze nowe, nawet na onecie gdzie do tej pory byly stare.

Na Onecie zawsze było kilka dni opóźnienia w stosunku do G.

Raczej nie upatrywałbym się w tym nic dziwnego :D

https://www.webroomstudio.pl - skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności