Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A jeżeli są już tak mocni, że mogą bardzo często sprawdzać czy dany link do jakiejś strony nadal prowadzi? Jezeli teraz dopalanie rotacją ma znaczenie w chwili samego dopalania, dziś dopalasz, dziś liczymy linki, jutro nie ma tych co były wczoraj, to już ich nie liczymy. Może juz huhanko na stare domenki nie wystarczy, może teraz utrzymać, to tyle samo pracy co wejść :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Mi tam strony pozycjonowane SWLami w większości się trzymają. Rzeczywiście najstarsze/najdłużej pozycjonowane strony zaliczyły większe spadki niż pozostałe.

Sądzę, że trzeba jeszcze poczekać kilka dni. Wyniki jeszcze mogą się normalizować.

u mnie

1) www.oponeo.pl/

2) www.opony.com/

3) www.ceneo.pl/Opony

oponymozgowe.pl / nie znaleziono

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

G zapodaje różne warianty na takie zapytanie :] Chcesz samochodowe, sprecyzuj zapytanie, chcesz inne, tez to zrób. G można powiedzieć, że jest głupie, wróciło do kołyski ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

3 mscu pokazuje się strona.... oponymozgowe.pl .

musiałeś o nich myśleć i Google zapodało wynik, który Cię interesuje.......

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

mam powoli takie wrażenie że G chce właśnie zrobić wszystko by użytkownicy precyzowali dokładnie wyniki ( ogólne znaczy śmietnik ) i powstanie Google Instant ma się do tego przyczynić. Zasada dokładność ma znaczenie.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

A jeżeli są już tak mocni, że mogą bardzo często sprawdzać czy dany link do jakiejś strony nadal prowadzi? Jezeli teraz dopalanie rotacją ma znaczenie w chwili samego dopalania, dziś dopalasz, dziś liczymy linki, jutro nie ma tych co były wczoraj, to już ich nie liczymy. Może juz huhanko na stare domenki nie wystarczy, może teraz utrzymać, to tyle samo pracy co wejść ;)

Niedawno sprawdziłem to na 5 frazach w 2 domenach.

(

Codziennie kasowałem grupe linków na daną frazę.

Efekt był taki, że po skasowaniu grupy pozycja frazy leciała po 1-2 dniach z top5 (top5 od pół roku) na top20-40.

Więc faktycznie moim zdaniem albo szybsza reakcja albo przypadek.

Sprzedam TANIO SEOMATIKA - 35 zł 100k

kontakt PW lub tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności