Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

O kand d*** te nowe wyniki. H** warte są. Jakość zerowa. Właśnie chciałem czegoś normalnie poszukać jak mi wyskoczyły wyniki wyszukiwania jakiś spamiastych wyszukiwarek. Jedyna wyszukiwarka w Polsce która miała jeszcze jako taką jakość wyników wyszukiwania zeszła na psy.

Czyli mamy koniec ery kiedy coś można było łatwo i szybko znaleźć przez google? Teraz trzeba kombinować, wpisywać po kilka różnych wariantów zapytania i może jakimś cudem się trafi na to czego się oczekuje? Chyba nie o to im chodziło...

Strony moich klientów stoją mniej więcej tak jak były przed zmianą algorytmu, a ruch na moich stronach jest porównywalny. Więc moje zdenerwowanie bynajmniej nie jest wywołane jakąś utratą zarobków. Po prostu ta szukajka naprawdę schodzi na psy i coraz ciężej z niej korzystać. Najpierw zmiana wyglądu (ten beznadziejny sidebar po lewej stronie), następnie wstawienie tła obrazkowego na siłę na jeden dzień, potem instant a teraz przyszła kolej na jakość wyników. Tak, udało im się zepsuć coś co było bardzo dobre w swojej jakości i prostocie.

Z niecierpliwością czekam na informację na blogu Google. Fraza "leasing" niestety bardzo mnie zawiodła;)

Do tej frazy możesz dodać też "reklama stron" na drugiej pozycji jest : reklama.najlepsze.net/?we=1944 .

Widać google uznało że to baaardzo wartościowa stronka....

Wczoraj widziałem jeszcze kilka smaczków.

Marketing w sieci - da się ?

Nie pozostaje nic innego jak tylko linkowac SWLem konkurencje ;)

Wal ile wlezie, jeżeli zaczeli flagować strony, z ktorych linkowanie nie jest brane pod uwagę, albo są w stanie prawie że w czasie rzeczywistym spradzać czy linki co były wczoraj są dzisiaj, a jeżeli nie ma to po prostu nie brac ich pod uwagę, stronke oflagować, to co takie naparzanie może zaszkodzić? Strona nawet nie musi byc banowana, daje zerowe efekty, a opłacać domenke i serwerki za trzymanie niezbanowanego smiecika trzeba :D

Made by Colin

Nowe wyniki są lepsze niż stare, a ci którzy twierdzą inaczej to w większości spamerzy z PiO.

:)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ta informacja w poniedziałek od Kaspara pewnie będzie dość lakoniczna, że liczy się jakość i treść strony i że "widziałem ptaka cień ..." :) nie ma co - zacznie się regularne zbieractwo stałych linków

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności