Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

9 domen, postawione ~1,5 roku temu, 3 miesiące temu "mocniejsze" katalogowanie (z ~100 wpisów na ~1000 wpisów), miesiąc temu dopalone ewebem - wszystkie "robione" dokładnie tak samo.

3 poważne spadki

3 brak róznic

3 poważne wzrosty

Więc gdybać to sobie z mojego punktu widzenia można. I nic to nie da na dzień dzisiejszy.

dymna.jpg

Wszystko to co tutaj piszemy to jedno wielkie zbiorowe wróżenie z fusów.

Brak jakiejkolwiek logiki,jak czytam Wasze spostrzeżenia i wysnuwane teorie to widać w nich jedynie masę sprzeczności.

Jedno jest pewne, ktoś kto się w tym wszystkim szybko połapie będzie miał niezły bonus na początek nowej "ery", jak dla mnie google się kończy, najpierw dla pozycjonerów ale po jakimś czasie zwykli użytkownicy również poszukają innych rozwiązań przy takim syfie w serpach.

Konwenanse nie dla mnie, lubię filmy erotyczne nawet w połączeniu ze świeżo ściągniętymi mp3mi

Panowie, przeczytalem pod wplywem tego topiku raz jeszzce 2 wywiady z googlarzem, ostatni topik na google forum jego twitter blip i kilka postow na google blog.

Kaspar Szymański pisze spojnie i w sumie to samo od kilku lat, od kiedy sie pojawil. jako lojalny pracownik, on reprezentuje stanowisko goolgle wiadomo. Jest otwarty na pytania, chetnie odpowiada, ale w sumie to samo przez te kilka lat pisze.

zbyt idealistycznie jak w bajce przekonuje webmasterow o korzysci tworzenia dobrej ciekawej tresci i ze wszystko niby wtedy samo sie ulozy ( guzik prawda :) o zdobywaniu naturalnych linkow i unikaniu zlych linkow etc. o nieprzyjmowaniu sie niczym, tylko tworzeniu tematycznej dobrej jakosci tresci.

co raz szczesciej padaja do niego pytania od jakiegos czasu - czy moze konkurent nam zaszkodzic mocno linkujac z swli i spamow do naszej wartosciowej strony? ot taka polska specyfika, ud***c kogos ;)

i za kazdym razem Kaspar odpowiada, ze nie ma powodow do zmartwenia. mimo to - nie bylo to prawda do tej pory, mozna bylo latwo kogos zalatwic linkujac go ostro na ten sam archor, szcegolnie jak ten ktos mial stosunkowo nowa domene.

i dopiero teraz mom zdaniem wreszcie google zaczelo zaznaczac flagowac te zle linki jako zerowa wartosc ( nie ujemna, to wazne) i o tym wlasnie jutro napisze Googlarz. i powtorzy zapewne zachete o tworzeniu wartosciowej tresci. a to ze nie wszsystkie swl linki sa wykrywane jako swl- a to wcale nie jest zawsze takie 100% proste, no to sa jeszcze przyklady jak podaje Gazy.

ciekawie swoja droga poczytac na forum webmasterow ostatni topik wypowiedzi Colina - .. metody spamerow z pio nie pomoga w seo, trzeba robic wartosciowe strony jak ja, sraty taty i pod kazda wypowiedzia Googlarz pisze - colin dobrze pisze, colin ma racje i t.d.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności