Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

Olewam rząd mandaty drogowe

Dilerów maklerów warty honorowe

I jeszcze wąsacza olewam na zdrowie

Prymasa w lampasach komuchy nie lubię

Tylko na Topie naprawdę mi zależy

Tylko topa naprawdę potrzebuję

I kiedy kiedy znika kiedy topa nie ma

W powietrzu czuję czegoś mi brakuje

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Od jakiego czasu bo nie zwróciłem uwagi : w narzędziach dla webmasterów pojawił się ranking słów kluczowych znalezionych na stronie wg. ważności, które określają tematyczność strony - to tak na marginesie, bo niektórzy robili testy udowadniające brak tematyczności linków co się właśnie teraz mogło diametralnie zmienić.

a mnie tam bardzo sie podoba Lukas i jego blog na 1 miescu.

Ciekawa przydatna tresc, dobre tematyczne linki i odwiedzajace dostaja o czego chca :)

Lukas_79 to zasłużył na tą pozycje takie linki mieć to tylko top 1 tylko gratulować a zauważyliście www.pierwszapozycja.pl i www.sunrisesystem.pl zdobywają linki z stron klientów w taki o to sposób "Za pozycjonowanie stron serwisu odpowiada Sunrise System "

i tam gdzie jest słowo pozycjonowanie stron to jest link do ich firmy

oczywiście bez urazy Sunrise System

Jeszcze co do używania swli - nie mogę się zgodzić, że one szkodzą (w pewnych przypadkach) - na te pytanie https://www.google.pl/search?hl=pl&q=patent+sprzedawcy mój adres jest w top5 tylko za pomocą gotlinka. Pozycjonuje systemem jedynie podstrony kierujące na konkretne produkty - nie stronę główną

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

no z tym sunrise to Ameryki nie odkryłeś ... a link w stopce na stronie klienta nie zawsze jest możliwy bo klienci sobie tego nie życzą.

Top solutions pana Firleja robią to samo, a wylecieli parę miesięcy temu w kosmos.

Swoją droga takie praktyki są sprzeczne z legendarnymi zasadami Google :)

Ciężko wyciągnąć jakieś wnioski...póki co jest wielki syf w wynikach u mnie na proste frazy które pozycjonuję w TOP 1 mam stronę główną śmieciowego katalogu a dopiero pod nią docelowy adres do którego wg yahoo prowadzi ponad 10k bl

Może jeszcze będą jakieś zmiany.

SS jest do ruszenia i to w bardzo prosty, praktyczny sposób :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Łatwiej mielibyście jakbyście śledzili programy Google dla Agencji, przypomnijmy że SS wygrało w konkursie "Google dla Agencji" - a za to tym idzie zostali zaproszeni do Google. Są nie do ruszenia.

co nie zmienia faktu, ze nie zlecil bym im pozycjonowania frazy "wypas owiec w bieszczadach"

jestem obiektywny - moje zabawy z frazami to tylko testy

mialem okazje przegladac kilka ichniejszych projektow

na adwordsach sie za bardzo nie znam - moze w tej plaszczyznie wymiataja - bo ktos madry chyba za cos im to przyznal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności