Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie będę udowadniał wyższości świąt wielkiej nocy.... a dyskusja w przeciwieństwie do PR ma sens. Możliwe, że są zmiany wprowadzane, a przecież wszystkim zależy na tym by się do nich szybko dostosowywać. Lepiej dmuchać na zimne niż obudzić się z ręką w nocniku.

Odnośnie "nowego" G to nie są wyniki historyczne jak to pojawiało się w sugestiach. Część stron notuje znaczące rekordy życiowe. wzrosty o 15 w stosunku do najlepszego wyniku archiwalnego.

Swoją drogą potwierdzam, że wyniki wróciły do "normy". Przy wprowadzaniu Caffeine był podobny dualizmy. Wtedy zauważyłem jedną zależność (może błędnie), że w zależności od regionu prezentowały się różne wyniki. Już spieszę tłumaczyć. Sprawdzając wyniki w Szczecinie i okolicach (telefony do znajomych korzystających z różnych łączy, różnych dostawców Internetu) otrzymywaliśmy wyniki z caffeine. Dla odmiany Gdańsk i Kraków miały stale wyniki ze starego algorytmu.

Czy teraz nie jest podobnie?

Domy z drewna w technologii HBE

"Naucz się słuchać, a będziesz potrafił zarządzać"

no...nie są one aż takie jałowe, toż to miód na moje serce, przynajmniej dowiedziałem się, że to nie tylko u mnie poszło wszystko w dół. Na 50 stron tylko jedna miała zbliżone do normalnych wyniki. Takie posty dają mi satysfakcję iż nie tylko u mnie podnosi się ciśnienie.

Najważniejsze, że od rana sprawdzam i wszystko wróciło do normy. Może robią guglarze przygotowania do jesiennych porządków?

Również ilość zaindeksowanych podstron ostatnio dość mocno wiruje. W przypadku moich stron albo jest ich kilkakrotnie mniej, albo kilkakrotnie więcej. Codziennie inne wyniki :)

Przykładowo

site:apella.pl - około 2000 wyników. Dwa dni temu pokazywało ponad 30000. Panelu webmasters google informuje, że googlebot przegląda średnio 1000 podstron dziennie.

site:domena.tld w google nie pokazuje wszystkich zaindeksowanych podston

przykład

site:domena.tld 250 wyników

fraza site:domena.tld 2500 wyników

strona ok 3000 podstron wiec pomimo tego ze site:domena.tld pokazuje tylko 250 a drugi sposob pokazuje 2500 to mozna podejrzewac ze zaindeksowane sa wszystkie

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności