Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

Raczej się nie pojawi, bo to był totalny niewypał. Wpisy w śmieciowych katalogach były wyżej niż strony dobrej jakości dobrze podlinkowane.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rzeczywiście, słabsze sajty poszły w górę, te bardziej zadbane pod kątem SEO w większości zanotowały u mnie spadek. Tak było wczoraj - dzisiaj jakby wszystko wraca na swoje miejsca. Wygląda to więc na obecną chwilę na lekką czkawkę :D

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

Jeżeli chodzi o czkawkę to ona zatrzymuję akcję mego serca.

jakieś 2 tyg. temu poleciała moja wieloletnia strona o jakieś 60 pozycji zawał ( na jedną główną frazę) a na parę pobocznych to poleciało o jakieś 10 pozycji. Za główną stroną poleciały też podstrony ale nie jakoś dramatycznie tylko o 2-5 pozycji.

No ale po chyba 4 dniach wróciło wszystko do normy.

Ale od paru ostatnich dni to teraz podstrony na swoje hasła znikają wręcz z wyników wyszukiwania lub lecą o 100 pozycji, codziennie po parę podstron.

To dopiero zawał.

:)

Potwierdzam cala czolowka wyleciala z top 5, rowniez konkurencji, nie wspominajac juz o google maps, na ktore to wjechaly strony ktore byly zawsze na 5 stronie googli i google maps.

No u mnie narazie konkurencja bez zmian, a podstrony które poleciały na pierwszy ogień to te co były w top 5 i top 10

;)

Potwierdzam cala czolowka wyleciala z top 5, rowniez konkurencji, nie wspominajac juz o google maps, na ktore to wjechaly strony ktore byly zawsze na 5 stronie googli i google maps.

No u mnie narazie konkurencja bez zmian, a podstrony które poleciały na pierwszy ogień to te co były w top 5 i top 10

Na mapce google revolta komercyjna, zostali tylko ci co maja wykupione usługi u partnerow google (miejsca z ktorych google zaciaga info o danej branzy), kiedys PF....

Płać i płacz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności