Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
To może jeszcze zapodamy linka (do innej podstrony), żeby były 2 wynikach w SERPach tongue.gif

wiercenie zgrubne

Dobry pomysł, to ja umocnię twojego linka :P

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s=&showtopic=103434&view=findpost&p=758397

Żadne wiercenie udarowe, żadne zgrubienia, jest moda na wiercenie zgrubne.

Wiercenie udarowe ma większą wpisywalność. Więc szkoda ,że nie ta fraza, zresztą przy obecnym algorytmie to nie problem by PiO było w top3 na obie frazy frazy:

- wiercenie udarowe

- wiercenie zgrubne

ich robots.txt nie pozwala

A wyniki z innych wyszukiwarek - tych które podałem powyżej, zauważyłem też ,że nie indeksuje. Ciekawe dlaczego?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Akurat ja mam takie wykształcenie że wiem co to jest dobre wiercenie zgrubne :) i nie mylić tego z nawiercaniem, rozwiercaniem, powiercaniem i pogłębianiem :)

Jak tak wszyscy tak to tym wierceniu zgrubnym to przypomniała mi się tulejka od tokarza za 20 zł :D

ich robots.txt nie pozwala
Robots.txt to tylko taka ściema, nie potrafiliby wytłumaczyć dla czego ich algorytm zbanował ich samych i jak to odkręcić :D Z tego prosty wniosek, że G nie ma co marzyć ani o frazie wiercenie zgrubne ani o frazie wiercenie udarowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności