Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
pewnie jakaś grubsza sprawa, a index (ś)wiruje ;]

Ha, faktycznie to by tłumaczyło brak masowych aktualizacji PRa ostatnio - chyba to testują i mamy taki breakdance. Ten karburator może być całkiem ciekawy.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

2 tygodnie temu było to samo i wróciło w ciągu jednego dnia. Myślę że to zwykły google dance, patrząc po tym jakie strony są w TOPach.

U mnie jest dużo gorzej niż 2 tygodnie temu. Duże portale branżowe, które od lat były pierwsze wyprzedziły jakieś badziewne strony (jedno z bardziej popularnych haseł i na pierwszym miejscu jest podstrona Adwentystów Dnia Siódmego z artykułem w którym jest 3 razy te słowo) .Tragedia

już psychicznie nastawiam się na telefony klientów.
:ok:

Dla mnie google może częściej tak robić :)

Ostatni mi się podobało, a dziś to już masakra. Myślałem, że te strony z pierwszej trójki jakieś zlepione są - od lat zawsze to samo :P

nie pozycjonuje sie stron dynamicznym swl-em :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Spokojnie, wróci do normy. Google miało 12 urodziny i pewnie wszyscy do dziś naprani chodzą.

Zresztą u mnie też widzę spadki, przed godziną były fajne pozycje, a teraz dużo stron poleciało :P Ale musiała być biba.

ja tam same wzrosty - wszystko lampi się na zielono - ale jak recznie sprawdzam to tego nie widać,

chyba spore rozjazdy w pozycjach na DC są ... moze update pR tez blisko /.??

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności