Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam!

Dzisiaj zauważyłem lekkie ruchy do góry natomiast trudno mi powiedzieć czy to wynik pozycjonowania czy powrotu po zawirowaniach.

Tak czy inaczej trzeba dalej działać :) , bo może się okazać, że aktualne wyniki są wynikami normalnymi a nie tylko zawirowaniem. :)

Przewozy autokarowe - serdecznie polecam.

"Fundamentalna zasada rządząca wszechświatem: przyczyny występują przed skutkami, nigdy odwrotnie" Stephen Hawking

z top10 spadek na 66 pozycje i dzisiaj (po dwoch tygodniach i szescset piecdziesiatym tlumaczeniu sie klientowi) wzrost na 63 pozycje:))))

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Właśnie najgorsze jest to tłumaczenie klientowi. Klient płaci, więc wymaga i g***no go obchodzą jakieś tam zawirowania lub zmiana algorytmu w googlach.

U mnie jedna ze stron wypadła z Top 2 na pozycję 13, aktualnie powoli wraca. Domena firmowa 8 letnia, spokojnie linkowana, a tu nagle buum. :)

Przewozy autokarowe - serdecznie polecam.

"Fundamentalna zasada rządząca wszechświatem: przyczyny występują przed skutkami, nigdy odwrotnie" Stephen Hawking

tłumaczenie się klientowi - całe szczęście mnie to nie dotyczy, bo pozycjonuje tylko swoje witryny ale jedną postanowiłem oddać w ręce pozycjonerów, i zaczynam delikatnie dopytywać co to się stało że spadł ruch na stronie.. :) bo ona poleciała najbardziej - czyżby niedozwolone SWL ?? ;) może zacznijmy nowy wątek: pozycjonowanie wg nowego algorytmu, bo tutaj to już tylko będzie że mi powoli wraca ze 201 na 199 pozycje poczekamy zobaczymy to znów że wyniki są teraz ok bo zacząłem pozycjonować nową stronę i po pół roku jest w top 3 blebleble

Moi klienci na początku też byli trochę zdziwieni, ale sytuację szybko opanowałem.

Po pierwsze, oni dobrze wiedzą, że pozycjonowanie jest procesem polegającym na omijaniu algorytmu Google. To nic dziwnego, że od czasu do czasu będą duże wahania - szczególnie w czasie dużych zmian

Po drugie, mogą iść do konkurencji, ale wątpię, żeby ktoś im teraz mógł zapewnić tanie i skuteczne pozycjonowanie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności