Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

Bez sensu to wyglada z tymi mapami. Czy ktos widzial teraz taki przypadek jaki mozna bylo spotkac wczesniej, ze jednak jakas stronka jest wyzej w SERP niz wyniki z mapki?
tylko AdWords.

Zawsze skonsolidowane będa wyżej, bo to połączenie dwóch opcji, co ciekawe, takie odsłony zliczane sa jako 2. mapa + organic

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

są frazy gdzie powyżej mapek są organiczne a nie tylko adwords

natomiast ten wygląd ssie. Natomiast w mojej działce wyniki są całkowicie bez sensu, wyskakuja strony z mapek klubów... matko To nie odpowiada wcale temu czego szuka uzytkownik. Niemniej jedna moja strona której dotychczas na mapkach nie bylo wcale - ale 1 w serpach, teraz jest widoczna rowniez jako pierwsza na mapce. No ale to marne pocieszenie, bo frazy top 5 traca sens.

Czy ktos widzial teraz taki przypadek jaki mozna bylo spotkac wczesniej, ze jednak jakas stronka jest wyzej w SERP niz wyniki z mapki?
cieżko wyciągnąć strony wyżej niż mapka ale da się

Tworzymy i realizujemy wielkie projekty na bazie najnowszych technologi.

AmbNetMedia. | Blog AmB.

newspress_baner.jpg

bardzo możliwe. ale ja mam nadzieje ze to tylko narazie wersje testowe i troche sie to jeszcze zmieni bo burdel jest niesamowity.
Wątpię, bo wersje testowe były testowane na pewno pół roku temu, takich zmian nie wprowadza się ot tak.

Dobrze, że umiem pozycjonować mapy, mam łatwiejszy temat ale sieczka i tak jest.

Ta... ostatnio to w ogóle Googiel tylko testy powadzi, błędami sypie i w ogóle przyszedł pan Zenon i nacisnął duży czerwony przycisk z napisem "DON'T PRESS in case of big poo" :/ Musicie się pogodzić z tym, że Google to gigantyczna firma zarabiająca miliardy dolców rocznie, posiadająca 90% populacji internautów jako swoich użytkowników i będą sobie robić co chcą... bo mogą.

Mnie osobiście podoba się (jako użytkownikowi) nowy wygląd wyników. Tak samo jak przy zakupie laptopa szukam informacji i opinii na jego temat tak samo chciałbym wiedzieć ja ma się sprawa z firmą z której usług chce skorzystać.

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

tak samo chciałbym wiedzieć ja ma się sprawa z firmą z której usług chce skorzystać.

Ty naprawdę wierzysz że znajdzie się tam jakikolwiek prawdziwy komentarz? Jeśli tak to jest to lekko ujmując naiwne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności