Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja dzisiaj zauważyłem wzrosty średnio o 3-6 pozycji w górę dla kilkunastu fraz, a za krótko jeszcze wyrokować, bo to mogą być zwykłe wahania..

pzdr

----

Sprzedam Publikera, wersja 1.0.4 Biznes. Wystawiam FVAT. Więcej tutaj

Kupie linki i domeny - tematyka: księgowość/rachunkowość + zdrowie/medycyna. Kontakt przez PW

Na jutro przewidujemy armagedon, G nie tylko zacznie w serpach pokazywac strony tak jak by SWLe nie miały mocy, ale będzie sie miało wrażenie, że SWLe nigdy nie były, nie są i nie będą. Ja się pakuje i jade na ogólnoeswuelową pikietę pod durnego chatę, która ma być wlaśnie jutro :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Wyniki strasznie szaleją - podam przyład raz strona jest 1 potem nr 1 jest mirror tej strony (0 linków :P) za chwile znowu właściwa strona tym razem 9. Jakiś bałagan na poszczególnych DC - dont worry wróci do normy.

Ja bym proponował poczytać trochę pio a nie opierać się na własnym widzimisię i fanaberiach. Jest sporo wątków w jakich ludzie piszą, że nie używją swl a google tnie im site, szaleją pozycje itp.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Ja obstawiam, ze tym razem juz zostanie, to co bylo 2 tygodnie temu wygladalo na testy a teraz pewnie juz wprowadzaja zmiany. U mnie wyglada to calkiem sensownie, do gory podskoczyly rozbudowane witryny, na ktorych ludzie spedzaja sporo czasu plus stare firmowe domeny. Wyglada to na lagodniejsza wersje ostatnich zawirowan.

Ja mam mega dziwną sytuację, strona główna witryny wyświetla się w serpach, mając w tytule pojedyńcze frazy na które była linkowana, tytuł w meta jest zupełnie inny i nie był zmieniany od kilku miesięcy. Co dziwne za każdym razem jak wpiszę frazę linkowaną w Google, witryna pojawia się w 10 z tym właśnie tytułem witryny co fraza.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności