Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

Ale się pienicie. Przecież nie zostawią tak tych spamów. Zawsze po wprowadzeniu nowości są jakieś rzeczy do poprawki, a te błędy z pewnością zostaną poprawione w ciągu kilku-kilkunastu dni. Według mnie cały proceder jest na plus, wreszcie chłopaki z Google ruszają dupska do roboty i coś zmieniają i modyfikują na lepiej, bo ileż można wyszukiwać w takim samym czymś? Słuchajcie, konkurencja na rynku nie śpi, a oni muszą cały czas ewoluować. Jakieś buzzy i inne rzeczy nie zapewnią im odpowiedniej pozycji, bo to właśnie wyszukiwarka jest kluczem więc wreszcie się za nią wzięli.

Niedługo spamy wylecą, odpowiednie wyniki wsiądą na swoje miejsca i będziemy mogli zacząć zabawę w pozycjonowanie na nowo. Nie ma w tym nic złego, płakać nie ma za czym - zmiany są jak najbardziej na plus według mnie.

Poza tym AdWords wcale nie jest taki straszny i nie rozumiem dlaczego tak strasznie tu krzyczycie, że Googlowi chcą sobie napychać kieszenie z reklam. Aj, nasza ta polska mentalność, co?

no tak tylko zauwaz ze mieszanie z tymi regionalnymi wynikami nie za dobrze im wyszlo..

Drzwi,okna i podłogi na remos.pl

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Słuchajcie jestem ciekawy jak sobie radzą wszyscy którzy mają klientów a tym bardziej kiedy korzystają z panelu do rozliczania pozycji.

Jako że teraz jak klient maa płacić. Niekoniecznie łatwo będzie przekonać klienta na temat faktu że mapa jest płatna. Co gorsza jest to dyskryminacja

wielu firm które np. nie posiadają mapy bo są to firmy które świadczą usługi na zewnątrz, a sama firma jest w domu.

Każdy gdyba, gdyby było ale co robić teraz konkretnie.

Oferujemy usługi z zakresu pozycjonowania stron internetowycha a także tworzenia stron. Pozycjonowanie płatne tylko za wyniki, wystawiamy F. VAT. Zparaszamy do kontaktu w godzinach od 9:00 nawet do późnych godzin wieczornych, chętnie doradzimy, pomożemy.

gg:3124038, email: info@goneett.pl, tel. 792-899-097, NIP: 716-265-12-92, REGON: 060360832

Słuchajcie jestem ciekawy jak sobie radzą wszyscy którzy mają klientów a tym bardziej kiedy korzystają z panelu do rozliczania pozycji.

Jako że teraz jak klient maa płacić. Niekoniecznie łatwo będzie przekonać klienta na temat faktu że mapa jest płatna. Co gorsza jest to dyskryminacja

wielu firm które np. nie posiadają mapy bo są to firmy które świadczą usługi na zewnątrz, a sama firma jest w domu.

Każdy gdyba, gdyby było ale co robić teraz konkretnie.

nie, adres firm "domowych" można ukryć i zaznaczyć w mapach obszar ich działania

Co do dyskryminacji to też brzmi to nie tak, ponieważ jak się zastanowisz, to zobaczysz, że Google zrobiło te zmiany dla pieniędzy i w du**e mają zasady. Promocja firm lokalnych, poprostu - firm spowoduje, że zaczną dodawać swoej dane do GM, których wcześniej nie dodawali bo wpisów nie mieli, poza tym, reklamy firm są wartościowsze niż jakichś tam malutkich wypozycjonowanych portalików czy stronek pasjonackich.

problemem jest monitoring pozycji, bo ja dalej nie wiem czy lokalizacja po lewej w menu wpływa na wyniki organiczne czy nie? Bo jeśli wpływa to mój klient z innego województwa zawsze będzie miał coś innego niż ja i monitor, no chyba, że monitor ustawi sprawdzanie wg regionu a tego nie ma.

Czy to, że co chwilę zmienia mi się site, tzn raz mam 25 zaindeksowanych podstron a raz 12 i tak w kółko, przy czy raczej jest ich mniej ma coś wspólnego z tym updatem? Czasem podstrona powisi 2 dni, a potem na kolejne 4 znika, żeby potem znowu wejść do indeksu - wtf?

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

Witam.

Piszę w tym temacie, bo nie wiem czy mam to traktować w ramach "awarii" google czy po prostu dostałem bana :]

Przez ostatnie 3 miesiące dość ostro (o ile tak to można nazwać) pozycjonowałem stronę. Strona ma ponad rok, domena 4 letnia.

Pozycjonowanie:

katalogii, dobre i płatne, wszystko na unikalnych, maksymalnie długich opisach, kilka fraz

Podlinkowywanie wpisów katalogowych - niemoderowane qlweby, statlink (1 link dziennie, tak do 10)

Statlink do wpisów i trochę na domenę główną już jakiś czas temu.

Stronka na wordpressie, miała top 10 na kilka ciekawych fraz.

Jeszcze dziś rano sprawdzałem i wszystko było ok, ostatnio pięła się w serpach.

Teraz sprawdzam, wyindexowana strona główna, podstrony jeszcze zostały.

O czym to może świadczyć?

Proszę o pomoc.

Ja przestałem wierzyć już w jakieś powroty.

Po prostu trzeba bardziej linkować i pozycje powoli wracają/idą do góry :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

O czym to może świadczyć?

Że to jest jakaś kpnina a nie "najlepsza" wyszukiwarka, bardzo podoba mi się Blekko, na dachu domu sobie napiszę S.O.S. i może przyjdą na ratunek i się otworzą w Polsce :) A tak poważnie to wypadanie strony głównej to jest klasyka ostatniej awari, za kilka dni wróci strona główna a wraz z nią i pozycja :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Wiem, że o SWLach było kilkanaście podstron wcześniej, niemniej czy w kontekście zmian w google - natychmiastowej indeksacji nowych treści nie wydaję wam się oczywisty mechanizm wykrywania SWLi? Ja u siebie już od dawna widzę, że google łapie moc linku dopiero po jakimś czasie, 2 tyg - miesiąc. Nie po pierwszych cache. Mam kilka bardzo mocnych stron PR 5, 4 duży site itp. częste aktualizacje i jak czasem wrzucam na nie linki nigdy nie ma tak żeby po pierwszym cache taki link cokolwiek dał, nawet wide. Efekt jest dopiero po kilku powrotach robota na stronę.

jak dla mnie ta wyszukiwarka od dnia pewnego powinna tez zmienic nazwe na Spamoogle. Ewentualnie Adsoogle.

nie widze zadnego powodu by w erze non-swli, strona linkowana ostro swlem z kilkoma zdaniami na krzyz byla w top1 i przescigala markową stronę, a moja strona z wartosciowymi linkami i aktualizowana unikalna trescia zamieszkała w kosmosie.

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności