Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

te same frazy

z obsługą wielu podstron jest według mnie identycznie jak wcześniej, nie licząc tego limitowania subdomen i łączenia subdomen tej samej domeny

inna sprawa: "np: główna miała poz. 2 a podstrona 9" - jak to w ogóle możliwe? jak miałeś dwie strony z tej samej domeny w top 10 (przy domyślnym wyświetlaniu) to google podciągało drugą pod pierwszą i dalej tak robi

żałobniczce będzie za zimno

Hmm a szczupaki latem to tak niebardzo.

inna sprawa: "np: główna miała poz. 2 a podstrona 9" - jak to w ogóle możliwe? jak miałeś dwie strony z tej samej domeny w top 10 (przy domyślnym wyświetlaniu) to google podciągało drugą pod pierwszą i dalej tak robi

No akurat to niemożliwe, tak jakoś mi się rzuciło jako przykład teoretyczny. Chodziło mi bardziej o kilka podstron w top100.

to google podciągało drugą pod pierwszą i dalej tak robi

Z tego co obserwuję to ściąga w odwrotną stronę.

nihil fit sine causa

1. o szczupakach zdecydowanie musisz doczytać na Spławiku :)

2. rzuciłeś przykład niemożliwy wiec mozna by powiedzieć, że głupoty opowiadasz :P

3. jak Ci ściąga główna stronę poniżej podstrony na tą samą frazę (a pozycjonujesz głowną) to nie jest to błąd wyszukiwarki tylko błąd w pozycjonowaniu

www.akwaswiat.net - nowe/stare forum akwarystyczne :)

1. o szczupakach zdecydowanie musisz doczytać na Spławiku :)

2. rzuciłeś przykład niemożliwy wiec mozna by powiedzieć, że głupoty opowiadasz :P

3. jak Ci ściąga główna stronę poniżej podstrony na tą samą frazę (a pozycjonujesz głowną) to nie jest to błąd wyszukiwarki tylko błąd w pozycjonowaniu

1)Przecież nie napisałem gdzie ;)

2)Poprawiłem się

3)Nie sądzę żeby moja konkurencja popełniała błędy zwłaszcza że w/w zjawisko nastąpiło po zmianach w G.

nihil fit sine causa

Do dzisiaj testowałem i wiem doskonale, że linki nie muszą być w cache, żeby były zliczane, linki na niezaindeksowanych podstronach też są zliczane
a kto w ogole wierzył w te brednie że sie liczą tylko indeksowane... chyba nikt poza pokemonami

Zapraszam po darmowe 10.000 pkt na start w Seomatik.pl
120x60.gif

Przecież zmiana nie musi dotyczyć wszystkich stron?

to co to za algorytm, który nie dotyczy wszystkich ?

nie wypowiadam się z pozycji zawodowego pozycjonera czy mistrza seo - nie jestem nim, to hobby

niemniej jednak 95 stron płakania i prób tłumaczenia mega skomplikowanego algorytmu w dwóch zdaniach (wycieli to i to, zmienili to i to) jest mocno wciągające :D

"boszzz, nie uzywałem nigdy SWL a poleciałem" - a ile stron, które Ciebie linkowało, używało ?

"obserwuje lekkie wzrosty po ostatnich zawirowaniach, może już się stabilizuje" - ja też, jak dodam 2 dobre linki

Nikt tu nie próbuje tłumaczyć całego algorytmu. Pragniemy znaleźć istotę zmian. Płacz i zgrzytanie zębów są zbędne.

to co to za algorytm, który nie dotyczy wszystkich ?

Dotyczy ale widząc np po Twoich BL'kach linkujesz zupełnie inaczej niż większość tu obecnych.

"obserwuje lekkie wzrosty po ostatnich zawirowaniach, może już się stabilizuje" - ja też, jak dodam 2 dobre linki

Na "wypas owiec w bieszczadach" może to i działa ale nie na frazy które mnie interesują.

"boszzz, nie uzywałem nigdy SWL a poleciałem" - a ile stron, które Ciebie linkowało, używało ?

No właśnie chciałbym tutaj tego uniknąć.

nihil fit sine causa

Nikt tu nie próbuje tłumaczyć całego algorytmu. Pragniemy znaleźć istotę zmian. Płacz i zgrzytanie zębów są zbędne.

5% próbuje, reszta płacze, kto znajdzie, nie napisze

ide spać :D

btw Trotyl - nie czepiam się bezpośrednio Ciebie więc bez urazy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności