Skocz do zawartości

update serp

daniellito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziwna sprawa, dwa dni temu zauważyłem już te zmiany ale potraktowałem to jako błąd. Frazy które nie były od dawna linkowane poszły w górę znacznie a te nad którymi pracuję poszły w dół. Wczoraj się sytuacja uspokoiła. Dzisiaj od połowy dnia jest to samo. Generalnie nie ma tragedii ale widać znaczną różnice. Patrząc na te wyniki myślę, że wszystko wróci do normy.

<?php echo "sygnatura"; ?>

Wg moich odczuć serpy wracaja do tych ktore mielismy w pazdzierniku

Weź mnie nie strasz. W październiku strona poza 1000 pozycją.

Teraz między 20-30.

Ale byłby numer.

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Aż mi się odechciało linkować dalej a już tak ładnie pozycje wyglądały. Nawet jeżeli nie rosły wszystkie to przynajmniej nie spadały. Pozycje nie lecą drastycznie bo o kilka pozycji ale z top1 na top 3 czy z top6 na top11 to już sie odczuwa:/ Ciekawe co tym razem poleciało po SWL.

@wedrowiec,

To już prawie tsunami :)

mi poleciała 2 letnia domena stale linkowana, wszystko fajnie fajnie, aż tu nagle bach i ban. Szkoda, bo to była jedna z moich lepszych stronek :P

Czy 301 pomoże? Na filtry wiem, że jest świetnym lekarstwem.

Tutaj też coś o tym pisali - https://www.seroundtable.com/google-update-...uary-12933.html

Może to mieć związek z zapowiadanymi ostatnio zmianami dotyczącymi stron z treścią niskiej jakości/powieloną treścią? Na jakich stronach zauważyliście spadki?

U mnie odpukac albo wzrosty albo pozycje bez zmian. Wzrosty zanotowalem na niektorych stronach ktore troche polecialy w pazdzierniku, wrocily na swoje dawne pozycje. Ale jak pisalem nie dotyczy to wszystkich stron ktore wtedy polecialy. No ale fakt faktem cos sie dzieje.

mi akurat poleciało kilka mocnych stron z unikalną treścią

u mnie spadki wystąpiły na domenach które moim zdaniem były już ustabilizowane i przez to troszkę zaniedbane z linkowaniem w ostatnich miesiącach

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Wczoraj wieczorem/dzis w nocy polecialy mi wszystkie strony w google.co.uk tak -5 do -30 - bez wzgledu jakimi technikami pozycjonowane czy praktycznie nie pozycjonowane czy domena ma 6 miesiecy czy 10 lat. Nie tylko zreszta moje polecialy, nastapilo duze zawirowanie wynikow.

Search Engine Optimisation Services UK SEO Services

Coś mi się wydaje, że przy tych wirowania Google stosuje mniej więcej takie zagranie (było to napisane w Kubusiu Puchatku): "Im bardziej Prosiaczek zaglądał do domku Kubusia, tym bardziej Kubusia nie było". Sami to sobie sparafrazujcie do naszych klimatów :).

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności