Skocz do zawartości

Gdzie jest krzyż ?

zoozool

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wczoraj G sfiksowało, dzis nie ma krzyża, fu*k... jak nic jutro będzie koniec świata, tak więc, kto jeszcze nie pociupciał, tak ma ostatnie chwile na to, a kto już ma to za sobą to krzesełka popcornik, piwko i jestesmy w pierwszym rzędzie, jak to się mówi: będzie się działo... O_o

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

najważniejsze że go nie ma ... jestem cholernie szczęśliwy z tego powodu :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No, wreszcie!

"Wernicki dodał, że członkowie inicjatywy będą zbierać się przed Pałacem Prezydenckim i modlić do czasu, aż powstanie tam pomnik upamiętniający ofiary katastrofy smoleńskiej."

Czy ktoś mi wyjaśni dlaczego będą modlić się na jakimś placu, a nie w kościele?

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Czy ktoś mi wyjaśni dlaczego będą modlić się na jakimś placu, a nie w kościele?

Bo teraz komitet obony krzyża nazywać sie będzie komitet obrony miejsca po krzyżu :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

ludzie dajcie żyć, wchodze na onet, krzyż, włączam radio - krzyż, przełączam ze stacji na stacje bo wszędzie mowią tylko o krzyżu, wchodze na PiO krzyż, czy naprawde nie ma ciekawszych tematów?

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Jak to kiedyś ktoś napisał - przyjdą regularne przymrozki to i ekipa spod krzyża się rozejdzie :)

@ P@wel

Widzisz temat o krzyżu na PiO i od razu wchodzisz :>? To jak temat Cię drażni, to trzeba było nie wchodzić, tu się dzieje historia :)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

"Wernicki dodał, że członkowie inicjatywy będą zbierać się przed Pałacem Prezydenckim i modlić do czasu, aż powstanie tam pomnik upamiętniający ofiary katastrofy smoleńskiej."

Szlag, pierwsze skojarzenie jakie przyszło mi na myśl to... Warcraft III. :D Nie pamiętam konkretnie jak się ta rasa nazywa (od dawna nie gram), ale byli tam jacyś zakapturzeni goście, którzy gdy coś budowali, to okrążali dane miejsce i się gibali/machali łapami dopóki budowla nie powstanie. :D

Obrońcy krzyża już organizują się w Internecie. - Uwaga! Dziś wieczorem zwolennicy pozostawienia krzyża przed Pałacem Prezydenckim spotykają się tam o godz. 21 na Apelu Jasnogórskim. Zachęcamy do uczestnictwa w spotkaniu i nabożeństwie oraz do przynoszenia własnych krzyży.

- po przeczytaniu tego tekstu od razu przypomniała mi się pewna scena:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności