Skocz do zawartości

Gdzie jest krzyż ?

zoozool

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
"Wernicki dodał, że członkowie inicjatywy będą zbierać się przed Pałacem Prezydenckim i modlić do czasu, aż powstanie tam pomnik upamiętniający ofiary katastrofy smoleńskiej."

Szlag, pierwsze skojarzenie jakie przyszło mi na myśl to... Warcraft III. :) Nie pamiętam konkretnie jak się ta rasa nazywa (od dawna nie gram), ale byli tam jacyś zakapturzeni goście, którzy gdy coś budowali, to okrążali dane miejsce i się gibali/machali łapami dopóki budowla nie powstanie. ;)

0469fb24500.jpg

:-)

\,,/

Wczoraj w antyradiu słyszałem fajny dowcip:

Przychodzi baba do lekarza z krzyżem w du*ie.

Lekarz: Tego się nie da usunąć.

Po prostu nie masz poczucia humoru :)

Piwka nie pijesz? Pewnie dlatego jesteś taki nieszczęśliwy ;)

nuda. żegnam.
Nędzny dowcip.

Przytoczyłem dowcip gdzieś tam usłyszany, ktoś uważa że dowcip nędzny i uważam go za porządnego gościa.

Natomiast wyciąganie wniosków, że ktoś ma kłopoty z głową na podstawie takiego dowcipu to już przesada. Wyciąganie wniosków, że ktoś pije za dużo piwa to też przesada. Jeśli zostałej urażony, napisz to wprost.

Trochę dystansu do dowcipów, a na pewno wyjdzie to wielu osobom na zdrowie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności