Skocz do zawartości

Gdzie jest krzyż ?

zoozool

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ten AlterNeo to wysłaniec radia z Torunia :)

Niekoniecznie, ja nigdy w życiu w Toruniu nie byłem, ale ten dowcip też mi się nie podoba.

Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości.

https://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-inzynie...QAdIdZ230137354

W związku z organizowanym przez portal Neolink.pl konkursem pod nazwą "złap mohera" poszukujemy osoby która wykona wierną replikę krzyża z pod Pałacu Prezydenckiego w Warszawie.

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

mi tez się nie podoba dowcip z krzyżem w d..pie, ale co z tego?Mam protestować?Polecam nowy klip Behemota bez cenzury tam księża laski d...ą w kościele,a papierze rosną jak grzyby podlewany krwią.Wolny kraj , każdy może wyrażać swój stosunek do religii.

Zgadza się, dowcip powinien śmieszyć, a ten nie śmieszy. Nie śmieszyłby nawet gdyby zamiast krzyża była menora. Wciąż byłby niesmaczny i głupi. Oczywiście takiego "dowcipu" nie usłyszałbyś w mediach, więc nie byłoby rozkazu rechotać. Tyle. Bo nuda.

A do ludzi, którzy nie potrafią przestać dzielić na starych, mohery i rydzyków a "wykształconych, młodych z dużych miast" powiem tylko tyle: naprawdę żal mi was, bo to wy będziecie żyć w tym "wolnym kraju".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności