Skocz do zawartości

Czarny humor

maroon

Rekomendowane odpowiedzi

zuymen, czarny humor powinien mieć dwie rzeczy - być śmieszny i mieć też pewne granice... a ten "kawał" jest poprostu żałosny

Czarny humor charakteryzuje się właśnie tym, że przekracza granice: smaku, przyzwoitości, itp.

...

Ok, przekracza się granice, ale kawał musi też mieć i sens i być śmieszny, a rzucanie głupimi tekstami tego typu to wybaczcie ale może śmieszyć osoby tylko na żenująco niskim poziomie. Sory ale w gimnazjum dzieciaki rzucają mądrzejszymi tekstami, ale na takim forum to sądziłem, że jednak społeczność stoi na wyższym poziomie.

- Dlaczego dzieci w Etiopii mają duże brzuszki i chude rączki?

- Bo dużo jedzą, a mało pracują.

Co jest smiesznego w tym bo nie ogarniam, to jak i "zart" z plodem to nie jest czarny humor tylko czyste zło, jak wiadomo niektorzy ludzie kochają zło. Jak kogoś to bawi to mozna ewentualnie skorzystac z porad psychologa.

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Ten z pamięci pisany, ale sens powinien być zachowany:

W Wietnamie dwóch żołnierzy idzie i nagle jeden stwierdza, że musi się wysikać. Poszedł za jakąś szopę i go nie ma 5 minut, 10, 20... W końcu wraca z uśmiechem na twarzy. Kolega pyta go co tak długo robił, a tamten:

- Za szopą znalazłem dziewczynę - uprawialiśmy seks, kilka pozycji. Super było!

- A ładna była?

- Nie wiem, głowy nie znalazłem.

Serdecznie polecam profesjonalny serwis drukarek Katowice.

Złota Rybka idzie na dwutygodniowy urlop i prosi krokodyla by ją zastąpił na czas nieobecności.

Po powrocie pyta:

- No i co, Krokodylku? Były jakieś nietypowe życzenia? Działo się coś ciekawego?

- W sumie to nic. Był tylko jakiś facet i chciał mieć penisa do samej ziemi.

- No i co zrobiłeś?

- ujebałem mu nogi

Na ulicy spotykają się żebrak i milioner. Patrzą na siebie, a milioner pyta:

- Tadek to ty?

Na to żebrak:

- Jacuś? kope lat! widzę ze dobrze ci się powodzi!

- e tam nie specjalnie - stwierdza bogacz - akcje na giełdzie tanieją straciłem w zeszłym tygodniu 2 miliony. Mam trzy hotele, ale interes kiepsko idzie. mam z tego jakieś 5 milionów miesięcznie. a co tam u Ciebie?

- ja... ja...już trzy dni nic nie jadłem...

Na to bogacz:

-Stary, to musisz się wreszcie zmusić!

Może mało czarny ale oplułem klawiaturę:

-Dzieci kto to napisał: A niechaj narodowie wżdy postronni znają Iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają

Podnosi rękę Małgosia i mówi:

-Mikołaj Rej, prosze Pani.

-Brawo Małgosiu, w nagrodę jestes zwolniona z reszty lekcji i możesz iść do domu.

-Nie dziękuje proszę Pani, ja jestem Żydówką, a my chcemy czerpać z życia jak najwięcej wiedzy dlatego chce zostać.

-No skoro tak to dobrze.

Nastepnie pani zadaje pytanie klasie:

-Dzieci a kto napisał to: A słońce Prawdy wschodu nie zna i zachodu??

Podnosi ręke Krzysio i mówi:

- Adam Mickiewicz, prosze pani.

-Brawo Krzysiu, w nagrode jestes zwolniony z reszty zajęć i możesz iśc do domu.

Na to Krzysiu mówi:

-Nie ja również dziękuję i również jak Małgosia jestem Żydem i wolałbym zostać na zajęciach.

po tym zdaniu gdzieś z końca klasy ktoś krzyknął:

-Żydzi do gazu!

Oburzona pani mówi:

-Kto to powiedział?

Wstaje Jasiu i mówi:

-Adolf Hitler, do widzenia !

A ten już czarny - a raczej brązowy:

Poszedł ojciec na wywiadówkę córki i syna. Wraca, idzie do pokoju córki i mówi:

- Same pały w dzienniku. Za kare mi obciągniesz.

Córka wiedząc że ojciec ma ciężka rękę, klęka przed nim i bierze jego ch... do buzi, jednak zaraz go wypluwa:

- On jest cały w gównie!!!

- A co myślisz, że twój brat to orzeł ?

and more:

- Dlaczego kobieta ma mniejsze stopy od mężczyzny?

- By mogła stać bliżej zlewozmywaka.

W nocy Jasiu mówi do taty:

-Tato a jaka jest różnica między ci**ą a cipką?

A tata:

-Jasiu jak chcesz wiedzieć to chodź ci pokażę.

Idą do pokoju mamy i tata cicho podnosi kołdrę, potem sukienkę i mówi

Jasiowi:

-Widzisz to jest cipka.

-A mogę dotknąć?

-Nie bo się ci*a obudzi!

Spotyka się laska z gościem w barze, bajera jest dobra i po paru drinach ida do niej. Jest pompka no i po wszystkim facet idzie do lodówki żeby się czegoś napić. Nagle wychodzi mała dziewczynka z misiem i pyta się:

-?Czy Pan jest może moim nowym babysitter?? :roll:

Typ odpowiada:

- ?NIE. Jestem twoim nowym motherfucker.?

I na koniec hardcore bez granic smaku:

Jedzie kobieta z mala coreczka samochodem po autostradzie, gdy nagle najezdza na wyboj. Nie moze opanowac samochodu i wali w drzewo. Kobieta ginie na miejscu. Coreczce udaje sie przezyc, wyczolguje sie z samochodu, podnosi sie z ziemi i zatrzymuje przejezdzajacy samochod.

Samochod zatrzymuje sie i wysiada z niego mezczyzna. Dziewczynka krzyczy:

- Prosze pana, musi mi pan pomoc! Moja mama nie zyje!

Facet spoglada na wrak po czym rozpina rozporek i mowi: Coz malenka, dzis to po prostu nie jest twoj dzien.

W dniu kiedy była katastrofa pod Smoleńskiem Putin wezwał Wielką Dumę Narodową i mówi:

Tak dalej, k***a, nie może być! Musimy zmienić strefy czasowe.

Dzwonie dziś do Pekinu złożyć życzenia urodzinowe Przewodniczącemu Chińskiej Republiki Ludowej, a on mi mówi, że imieniny miał wczoraj!

Dzwonię dziś do Warszawy z kondolencjami, a oni mi mówią, że jeszcze nie wylecieli...

.

Haha M_K_S podobają mi się te kawały ;) Nigdy nie miałem głowy do zapamiętywania, ani opowiadania kawałów, ale to się zmieniło odkąd powstał ten temat. Jak opowiadam znajomym kawały z tego tematu, to spotykam się z dwoma reakacmi:

1). Śmiech + skąd takie kawały bierzesz.

2). Jesteś dziwny. Jak możesz takie kawały opowiadać. Zazwyczaj kobiety tak reagują. Najgorsze, że jak opowiadam kawał, to się śmieje sam do siebie. No cóż ...

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności