Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

Nie piszę, że nic się nie zmieniło - piszę, że WYRAŻNIE widać stablilizaję u osób pracowitych, sukcesywnie dodających linki i nie stawiających na jedną metodę.

Oczywiście, że przy zmianach oberwie się każemu - ja załapałem filtr na frazę która nie była jakoś specjalnie promowana, ale ogólnie zmiany są niewielkie - po za wspomnianym wczesniej zwiększeniem oglądalności, które trzeba zbadać

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak dla mnie to jest po prostu wypadek Googla przy pracy. Wyniki na wiele interesujących mnie haseł są po prostu śmieszne, np. w top 10 zagraniczne blogi , gdzie nasi koledzy spamowali swoje linki , albo np "dzwonki eminem" na zmiane wyświetlaja mi się główna strona WP albo search z netsprinta.

Na jednej z moich stron, która jest pozycjonowana głównie systemami, nie widać większych zmian. Drobne wachania w czole polskich wyników zapisałbym raczej na rzecz awaryjnego działania linkora. Jak narazie nie widzę jakiś znaczących zmian oceny stron.

Dała matka rozum? To kombinuj.

boze.. dajcie już spokój...   :D

93371[/snapback]

no co ?? trzeba sie wyżalić tym bardziej, że była i jest "dopieszczana" w/g wszelkich reguł i prawideł SEO :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja tam jestem zadowolony ze zmian w pozycjach - poszło do góry tu i ówdzie. Tylko teraz nie wiem czy to efekt update'u czy może to że jakieś dwa tygodnie temu ograniczyłem ilość linków z systemów...

Uczysz się języka angielskiego? Masz kłopoty z nauką słówek? Sprawdź nową stronę dzięki której nauka angielskiego przestanie sprawiać Ci problemy. Ucz się angielskiego słownictwa, wymowy i gramatyki.

Wyniki są w tej chwili śmieszne, na czołowych miejscach pojawiły się jakieś nieaktualizowane od 2-3 lat stronki na neostradzie, czy innym darmowym syfie.

Albo dalekie podstrony ogromnych portali... może Google zaczęrpnęło pomysł Netsprinta i ich MegaPanelu?;-)

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Dziś patrzałem moją stronę wspomaganą systemami związaną z transportem ponad 2,720,000 wyników wczoraj odciąłem systemy , i nie wiem czy to miało wpływ na to ale wczoraj z pozycji co 2 dni temu była w top4 a wczoraj 175 na google.pl to dziś w top80 to juz lepiej trochę zobacze jak jutro będzie. uf....

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

Dziś patrzałem moją stronę wspomaganą systemami związaną z transportem ponad 2,720,000 wyników wczoraj odciołem systemy , i nie wiem czy to miało wpływ na to ale wczoraj z pozycji co 2 dni temu była w top4 a wczoraj  175  na google.pl to dziś w top80 to juz lepiej trochę zobacze jak jutro będzie. uf....

Jak odciales systemy? Przestales linkowac do nich z powrotem, jak rozumiem?

Tez tak zrobilem i czekam az cos sie ruszy. Uzywalem link-vaulta.

Maciek

jakby wszystko wrocilo do normy to by bylo fajnie :D ale niestety nic sie nie zmienilo, no moz eoprocz tego, ze juz wszystkie DC maja nowe wyniki :D

@Dido: masz u mnie browca za ten avatar!!! :brawo: a może w tej sytuacji powinienem powiedzieć: masz ode mnie kromkę chleba ze smalcem? :D Dorzuce pomidorka :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności