Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś kilka razy dziennie sprawdzałem pozycję stron. Przetasowanie miało miejsce w godzinach popołudniowych, ale za chwilę wróciło do stanu poprzedniego. Podczas przetasowania poszedłem ostro w górę, dużo serwisów poszło w dół, ale PR się nie zmienił. Narazie znów są stare pozycje.

Edycja:

Dosłownie przed minutką znów jestem wyżej, czyli tasowało :D

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hyhy jestem pod intruderem :] ,

ale to dlatego ze przybylo mi linkow

a nie z powodu zmiany algorytmu

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Ue, trzeba poczekać - Google Dance, byłem wysoko godzinkę temu, teraz spadłem o 10 pozycji w dół...

EDYCJA:

hehe.. i znów wysoko :D Pewnie jutro się unormuje. Pytanie tylko - co oni tam robią :) Pewnie update PR się szykuje.

Zobaczcie co sie stalo z linkorem - polecial gdzies w las, widze ze strony pozycjonowane linkorem tez postpadaly - czyzby znalezli sposob na linki w rotacji ? wyniki sie jeszcze zmieniaja i skacza, to chyba dopiero cisza przed burza

92744[/snapback]

Co do linkora to w/g mnie te wachania są spowodowane chwilowym padem serwera jakie miało miejsce kilka dni temu....

Pozdr.

Pozdrawiam

66.102.7.147 - niestety, chyba te wyniki beda ostatecznymi. sa tam juz od tygodnia ponad.

Oj, obawiam się, że masz rację. W tym DC nie ma mnie już na żadne słowo, ale site: pokazuje strony, więc nic nie wyideksowało. Dobrze to widać na statystykach - z godziny na godzinę coraz mniej wejść w stosunku do poprzednich dni.

Niedobrze się dzieje, ale Google poznaje się po tym jak kończy update, a nie jak zaczyna, więc może niedługo będzie już OK.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

66.102.7.147.

podzialam pesymizm kolegów. zmiany z tego DC są coraz bardziej widoczne.

92934[/snapback]

Ja mówiłem o innym DC. Na tym DC mam jeszcze wyższą pozycję niż na innych. Google.pl i kilka innych mają inne, też zaktualizowane pozycje. A Wy jakimi narzędziami sprawdzacie pozycje w różnych DC?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności