Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
... wiadomo przynajmniej, co brzmiało kompletnie

niewiarygodnie dla mnie, że to co się dzieje nie jest

przypadkiem.

To było wiadomo od początku, że nie jest to przypadek. Jednak coś schrzanili nie-przypadkowo, co jak już było pisane w tym wątku i od lat przy tego rodzaju zmianach, będzie cofane pomalutku, aż wróci do normy.

ja poizycjonuje stronke od pol roku i tylko tyle sie zmienilo ze pare oczek do gory skoczyla

Za to nowa pozycjonowana domena szaleje raz na pierwszym miejscu a raz na 5 podstronie :aniolek:

Pozycjonuje tylko katalogami i Contentem

To było wiadomo od początku, że nie jest to przypadek. Jednak coś schrzanili nie-przypadkowo,

chyba że to dopiero zapowiedź większego upadtu który nadchodzi i to że coś teraz spieprzyli to błąd a najgorsze dopiero przed nami

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

w moim przypadku gorzej byc nie moze. wiec czekam na ow update :aniolek:

btw - planowane zmiany? wszystko zgodnie z planem google? zrobili co chcieli?

byc moze - ale tez z drugiej strony nigdy nie przyznaja sie przeciez do bledu.

pneuma: gorzej juz byc nie moze. jak stara domena poleciała na top200 to co jeszcze moze sie jej stac? top 1000? out? :aniolek: sam nie wiem co teraz zrobic z tymi co je szlag trafił... moze je dopalic systemem? he he ta z systemem siedzi mi na samej górze i sie cieszy :rotfl:

no własnie chodzi o sysytemy, może przygotowywali jakiś układ ktory wyeliminowłaby ruchome farmy linków,

coś się nie udało - patrz 2 rodzaje wyników ( 1-2 dni inne 2-do dziś inne) w trakcie tego upadetu

i teraz trzeba czekać na to aż poprawią i przywrocą pierwszą wersję /ew. pojawia się wyniki które eliminują strukturę z ruchomych linków

Normanos, moze byc gorzej, bo na razie strony w indeksie są, a moze ich wogóle nie być

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

dla mnie to żadna róznica cyz jestem 256 czy 3485 czy mnie nie ma :aniolek: nie jestem w top10 - nie zyje :rotfl: jakby to był wypad tylko z promowanych fraz to było by mniej zmartwień, a wg. statsów w ogóle nie pokazuje sie na żadne dotychczasowe przypadkowe (kontentowe) frazy.

no nic, ide trzepac zupełnie nowe serwisy, domenki już kupione ;) starymi na razie sie nie przejmuje. ten chory updejt dał mi wiele do myślenia.

Co nas nie zabije - to nas wzmocni

:)

Nietzsche mial dziwne poglady, ale te stwierdzenie wymiata jednak.

Coz - w zasadzie paradoksalnie moga byc z tego korzysci kiedys. Moze lepiej zajac sie pozycjonowaniem nowych stron z wieksza moca, a stare wyczyscic z jakichkolwiek bledow ... a za pol roku okaze sie ze bedziemy mieli podwojny zysk - nowe beda wysoko, a stare powroca.

tak sie pocieszam...

więcej jakością strony

a skad wiesz co masz zle na stronie* zeby to poprawic

--

mnie ten update wogole nie dotknol, strony pozycjonuje pod mniej lub bardziej konkurencyjnymi frazami i zadana nie spadla pod zadna z nich, wrecz przeciwnie

pod jedna z najciezszych odnotowalem wzrost

stosuje tylko "bezpieczne techniki"

natomiast zauwazylem ze od kilku miesiecy google inaczej liczy linki

i troche bardziej bierze pod uwage kontent

*zle wg google

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Wnioski dla mnie proste, mniej zajmowac się pozycjonowaniem a więcej jakością strony. A będziemy mieli wtedy i pozycję w google i pieniądze za reklamy.

93953[/snapback]

podzielam Twoje zdanie, choc pozycjonuje pewna strone od zera pod jedna fraze (ilosc wynikow w google okolo 2mln) od 2 tygodni pnela sie w gore (jeszcze wczoraj byla na 16pozycji), strona zostala dodana do wp, onet, netsprint - zero spamu czysty kod glowne zalozenie stawianie na tresc i dzis wielkie lubudu i spadek o 10tys pozycji az szczena mi opadla :blink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności