Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Patrzę sobie w site moich stron, które wyleciały w kosmos. Przykładowa redukcja: z 350.000 na 330. Chyba zmienię zainteresowania :blink:

edit: ogólna strata w ciągu ostatnich 2 miesięcy: 2mln . Jak to wygląda u Was ?

93973[/snapback]

Site u mnie bez zmian. W ciągu ostatnich 2 miesięcy raczej notowałem spore (nieuzasadnione) wzrosty w tym względzie.

Rozpoczęcie jest proste!

Patrzę sobie w site moich stron, które wyleciały w kosmos. Przykładowa redukcja: z 350.000 na 330. Chyba zmienię zainteresowania :blink:

edit: ogólna strata w ciągu ostatnich 2 miesięcy: 2mln . Jak to wygląda u Was ?

93973[/snapback]

Żadnych strat ani zysków, może poza tym że zmieniło ok 100 000 stron na częściowo zaindeksowane.

Nie mogę się dobic do tegu Update Jagger.. :]

Nie widze żadnych sensownych powiązań z tego co poleciało , może google po prostu zajął się stronami na które były skargi, ze spamują i wysłał super robota z bardziej zaawansowanymi funkcjami ? :D.

Zgadywanki...

...

Zgadywanki...

Jak zawsze...

Może bardziej celowe byłoby poprzyglądanie się serwisom, które NIE ucierpiały w ostatnim czasie. Dobrym przykładem może być system Webwweb, stanowiący potwierdzenie obowiązywania zdrowej i zawsze aktualnej zasady pozycjonowania naturalnego, bez dopalaczy. Bez spektakularnych wlotów, ale systematycznie w górę.

A u mnie tylko jeden spad z top3 na top10 :blink: i stronka była dopalana systemem inne pozycjonowane na zasadzie mixa na swoich miejscach a czasami znacząco w góre jedna stronka wyszła z kosmosu i systematycznie idzie w góre ale wylazła z tego kosmosu kilka dni przed tym całym zamieszaniem.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

w/g mnie polecialy strony ktore jakis czas temu podpadly a teraz G zrobil swoje. Nie dostali wszyscy po lapach tyklo czesc bo byl to test ... jedno jest pewne za linki rotacyjne wyswietlane na sajcie kula w leb i nie zgodze sie znikim kto twierdzi inaczej. G zaczelo to robic od tylu ... interpretacja nalezy do kazdego z nas.

:blush: Napewno nie byl to wypadek przy pracy G ...

25 X wszystko sie wyjasni (karty tak mowia ;) ) ... wiadomo kazdy sobie moze termi wysnic

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

jest dodatkowa opcja,

na moich stronach pojawiły się wejścia z linków https://www.google.com/url?sa=D&q=https://mojastrona.pl/ - po takim zapytaniu dostaje - Redirecting you to https://mojastrona.pl/ - i dopiero wejście na stronę,

i dodatkowo wejścia z przekierowań https://www.google.com/url?sa=t&ct=res&cd=1&q=

zapewne badają rezultaty zmian

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

:)

Jakież by było pozycjonowanie nudne gdyby Google nam nie serworało co jakis czas takich niespodzianek.

Część moich stron padła i ma cache z datą 12stego, ruch padł o 3/4.

Natomiast te nietknięte zanotowały znaczny wzrost ruchu.

Jutro jadę do Selgrosa , podobno jest promocja na smalec :) . Eddy dorzuci pomidorka :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności