Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Świat seo zawsze dopowiada sobie historyjki rodem z powieści szpiegowskich, a pozycjonowanie jest proste jak konstrukcja cepa, byłe tylko wyglądało wszystko naturalnie i prawdziwie (+ oryginalny content) i żadnych niespodzianek nie powinno byc.

Chyba że coś spier...lą ludzie z wyszukiwarki. Doszedłem do wniosku, że nic nie zmieniam, przynajmniej na razie poczekam co będzie po nowym roku, jak pożegnam się jeszcze z 2-3 stronami przy następnym update PR to zacznę cos kombinowac.

...

Ja mam nadzieje, że to wszystko spowodowane jest update'm google.... a z czasem wszystko sie ustabilizuje, wróci do stanu 'normalnego'  i będzie cacy  ;)

94285[/snapback]

nie tylko ty masz taką nadzieje :)

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

Mam nadzieję że ów druga fala będzie bardziej stabilniejsza bo na razie podstrony mają większy PR od samej domeny - dotyczy nowej domeny którą zakupiłem 2-m/ce temu. PR=3 podstrony PR=4

Edit:

Co dziwne kilka stron powstało 2-tygodnie temu i ..........PR=4

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Matt Cutts napisał, że update się jeszcze nie skończył, tzn. ma być jeszcze jedna fala.

Według mnie to taki unik, żeby się nie przyznać, że coś spieprzyli.

94349[/snapback]

co on tak cały wspomina WebmasterWorld? próbuję dobić się już po raz któryś na adres https://www.webmasterworld.com/ i nie odpowiada, cashu w G też nie ma. ktoś ich czyta?

ma być jeszcze jedna fala.

Obawiam się, że to nie jest koniec niespodzianek. Lot w kosmos, ale taki widoczny przez dostępne narzędzia pozostawiał cień nadzieji na powrót. Teraz widzę, że poleciałem już w inne wymiary ze wszystkim, co mam na home.pl

Czy niezależnie od szaleństwa Google, ktoś z Was ma problem z serwisami na 212.85.** ?

mfrack: mają jakąs awarię datacenter. swoja droga podzielam zdanie, ze mało tam ciekawych rzeczy. imho więcej konkretów i ciekawsi ludzie sa na digitalpoint.

Michał, Tomek - na chłopski rozum, nie powinno to mieć wpływu, a jeżeli już - to przecież nie dyskwalifikujący. Pamiętam, że Michał wspominał o zapowiadanych gdzieś problemach z js, ale to oznaczałoby wojnę G z jego własnym indeksem i totalną zmianę priorytetów.

Znowu się coś zmieniło i jestem w polu widzenia, ale ruchy góra-dół trwają. Mam nadzieję, że to jednak kolejna wpadka google, a nie moja. Martwi mnie tylko to, że kłopoty mam już od 2 miesięcy, a nie od 2 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności