Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ok, coś się dzieje :D

stare serwisy trzymają się ok i stabilnie. ale jedną subdomenę pozycjonuję tak od sierpnia mniej więcej no i nią targa niemiłosiernie. przed tym całym zamieszaniem miała się dobrze w okolicach 5-8 miejsca, dziś na przykład total kosmos - wcięło. czyli tak jakby takie 2-3 miesięczne sprawy popsuli czy coś ;)

właśnie w indeksie google pojawiła mi się kolejna subdomena i nie wiem co tu teraz. przywalić link powerem od razu i liczyć że w tym bajzlu się jej nie oberwie, czy też powoli i spokojnie po staremu. hmmmm ;)

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

Strona która wyleciała wróciła w nocy, tyle że dla zapytania z hl=en dla zapytania z hl=pl jest poza 500 -(oczywiście strona jest w domenie .pl i wyłacznie po polsku) - nie było na nią nigdy linków z DP, poza tym wyniki na dalszych miejscach cały czas się zmieniają w doł i w górę

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

powoli i spokojnie.  :)

tak też uczynię, tamto to tylko szatańska myśl skusiła łatwością rozwiązania :)

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

A ja jak mówiłem na początku podczas tego tasowania wskoczyłem na pierwsze pozycje pierwszej strony z początkowo 3-ciej strony. Później spokojnie "cofało mnie" ;) Zatrzmało się na 11 pozycji i skakało 11 - 17 (w przeciągu 30 minut się zmieniało). Teraz wskoczyłem na 5-tą pozycję i sobie siedzę. Pozycjonowane na hasło 2,950,000 wyników. Lecę przeważnie na katalogach, nie jestem w dmoz (jeszcze :) ). PR z 0 na 4.

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

Macie, linkor znów nie działa. Wg. teorii niektórych to zamieszanie co było to przez niedziałającego linkora

To już jest kompletna bzdura, ale przy zmianie algorytmu różne teorie się pojawiają :P

Co ja zauważyłem od czasu wylotu?

Strona główna serwisu była na kilka haseł w Top3. W pierwszy dzień strona główna wyleciała w kosmos. Na drugi dzień na pozycjach 60-70 na te hasła zaczęły pojawiać się podstrony serwisu. Prawie każdego dnia inna podstrona, a strona główna pomalutku pnie się do góry z otchłani, już jest na pozycjach 200-300.

Ale to nie koniec, na hasła na które podstrony były pierwsze, teraz strona główna serwisu jest na pozycjach 50-70.

Więcej obserwacji narazie nie mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności