Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dla mnie to wygląda, jak wyzerowanie mocy całej domeny.

Raczej nie, wtedy by sie nie pokazywało na żadne frazy, a tak się pokazuje.

Według mnie mają jakieś problemy z obliczaniem wartości(nie wiem jakiej) stron. Trzeba czekać, matt cutts pisał, że będą 3 fazy, więc możemy sobie odpuścić sprawdzanie co chwilę wyników do czasu zakończenia update'u i budować nowe serwisy. :P

Chyba zle zrozumiales... Chodzi o to, ze nie ma co sie tak spinac tylko trzeba caly czas czekac az do konca update'u, bo wszystko moze jeszcze sie zmienic.

96349[/snapback]

A teraz rozumię, zresztą zgadzam się z tym w zupełności. Dla testu kilka dni temu, podlinkowałem w linkorze na sporą liczbe pkt. jedną podstronę serwisu. Efekt ? Pozycja odległa.. i wciąż niezmieniona....

Pozdrawiam

Ogolnie mowiac w googlach jest taki balagan ze nie ma co sie tym przejmowac i brac do siebie jakichkolwiek wynikow. Sa 2 lub 3 algorytmy. A z Linkorem tez sytuacja jest specyficzna bo jego dzialanie mozna odczuc dopiero po kilku dniach. To nie znaczy ze przestal dzialac! Zauwazylem ze podczas tego niby update'u pojawila sie na #3 pod bardzo hardcorowym haslem stronka, ktora "jedzie" praktycznie tylko na zmiennych linkach!!! Spadla ona z kosmosu!

Cos sie dzieje, wczoraj rano po wpisaniu frazy "Windows Server 2003 R2" otrzymywalem kilkaset linkow, z czego mnie wogole nie bylo. Od wieczora lista zmniejszyla sie drastycznie, i wyglada zupelnie inaczej, bardziej precyzyjnie to wyszukiwanie - w kazdym razie wynik jest o wiele wiele mniejszy.

https://66.102.9.99/

Sprawdzcie... u mnie skok o ponad 10 pozycji w gore  :D

edit:

https://66.102.9.104/ - i tutaj tez  :)

96450[/snapback]

Na tych dwoch DC wywalilo mnie na zagraniczna fraze w top5... wczesniej nie bylo mnie nawet w top1000 (dalej szukac mi sie nie chcialo) - na ponad 5.000.000 wynikow :D LoL

AAA wróciłem, wróciłem!:)!:D!!! Jestem na 3cim (bylem 2gi) na wszystkich DC... yea yea yea.. niech tak juz pliss zostanie bo wiecej nie wytrzymam takiej nerwówki. niestety na razie nie wszystkie serwisy mi wróciły. cóż, czekam dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności