Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy mi się wydaje, czy linki rotacyjne dają efekt odwrotny do zamierzonego? ;)

92973[/snapback]

Nie wydaje ci się ja poleciałem na jednej stronce pozycjonowanej systemami rotacyjnymi o jakieś 100 pozycji i widzę że konkurencja używająca linków rotacyjnych też gdzieś zniknęła. HE HE HE...

za******e wyniki... Trzeba będzie przejśc niedługo na chleb z masełkiem i pomidorkiem ;)

...

Coś mi się wydaje że wynaleziono algorytm na linki rotacyjne ;). Wszystkie moje strony poszły w góre dlatego dzień nie jest zły ;)

Coś w tym jest. Serwisy dopalane linkorem poleciały mi w dół, reszta w górę. Linkorowane nie wyleciały z Googli ale trzymają się baaaaardzo nisko w wynikach.

Jestem kompletnie nowy ale troche sie juz w SEO bawie

Co do zmian na G:

domena, ktora mam juz od apru lat, przy ktorej kompletnie nic nie robilem od pol roku, a wszyskie linki ZEW. linkowalem juz moze jakis rok temu, obecnie przy 1,630,000 wyników na G od wczoraj wskoczyla mi na 1 miejsce, a byla na 8 do tej pory.

Natomiast dwie domenki, ktore ostatnio staralem sie wbic z 3 miejsca wyzej, pomimo duzej ilosci linkow ZEW. pospadaly mi na 8 miejsce.

Osobiscie uwazam ze chyba przedobrzylem z iloscią nowych linkow...

Mam 1 prosbe i pytanie - nie moge znalezc na forum postu na temat bezpiecznego % linkow ze slowem kluczowym w anchorze - bede wdzieczny ;)

Rahu

Hmm a moja strona na frazy transportowe oblegane poleciala z 4 pozycji na 2 .A transport na google.pl mi poleciał z top4 w google na granice 170 wyników to musze czekac na telefon z firmy co sie dzieje co Pan zrobił ? Ech... chlopaki Co ja mam zrobic? poradzcie ;(

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności