Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

za mało sprawdziłem, by wyciągać wnioski... zauważyłem taką zbieżność

wyniki na

66.102.11.99

66.102.9.99

66.102.11.104

66.102.9.104

porównałem z google.pl dopisując &as_qdr=m3

czyli np

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=krak%C3%B3w&as_qdr=m3

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

w tym jednym datacenter jest naprawdę coś dziwnego bowiem wynika z niego że umiem bardzo dobrze pozycjonować :(

wy też piszecie, że macie najwyższe pozycje, i pytanko: jeżeli wszyscy tam są tak wysoko to kto będzie niżej?

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

jeżeli wszyscy tam są tak wysoko to kto będzie niżej?

Może po prostu więcej osób się chwali wzrostem pozycji, niż spadkiem.

Ja dostałem takiego kopa od Google, że wyleciałem z naszej Galaktyki. Jeśli to nie przypadek, to moja wiedza o SEO zmierza do zera. Z druguej strony mówicie, że wypadły na prawdę dobre, naturalnie pozycjonowane strony.

Poczekam, nie będę usuwał linków i strony, może kiedyś wróci. Na razie staram się nadrabiać nowymi stronami. :(

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Diwi, przyglądnij się, o co tam właściwie chodzi.

wchodzę na google.pl (łączę się z jalimś dc), następnie dodaję opcję Pokaż strony zmodyfikowane w ciągu (co nie jest tożsame z "sprzed 3 miesięcy") i wówczas widzę zbieżność wyników z tymi z konkretnych jaggerowych dc.

tak to wygląda.

Hmm...fakt faktem te 3 updaty pod rzad bardzo pomogly mojej stronie... 3 miesiace temu robilem 301...po ktorym z top5 polecialem na piata strone wynikow...i tak wisialem tam przez 3 miechy...

Teraz wkoncu wrocilem pod nowa domena i wyglada na to ze jest ok.

Na DC widze 3 rozne wyniki... z przed upadow, na dwoch DC bardzo dobre... i jeszcze na kilku dc troszke slabsze ale tez ok... Ciekawe ktore ostatecznie zostana na G ?

Ale jak dla mnie jest bardzo pozytywnie ;) 3 miechy ostrej pracy nie poszly w las!

Jednego dnia jest inaczej drugiego inaczej wiec się jeszcze nie ustabilizowało strzeliłem sobie datą 10 listopada że się skonczą tasowania i mam nadzieje ze sie skonczą ;)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności