Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

Ale mieszaja!

... czy bardzo będziecie się ze mnie śmiać, jeśli napiszę

znów, że właśnie o to G. chodzi? :] Im mniej możliwości

przewidywania wyników, tym bardziej grząski grunt

pod branżą SEO, tym mniej łatwych pozycjonerów,

tym spokojniejsza praca guglowników... :]

... no i, zastanówcie się, od wielu dni Google indeksem

raz po raz przewraca na wszystkie strony i... co? I nic.

Słyszeliście by gdzie indziej ktoś narzekał, ktoś inny

niż 'branża'?

A ilu nas jest? 0.1%? :]

Szy.

prowokująco

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

z branży też tylko narzeka pewien % Szy B)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Mały update informacji o moim wypadku z G$$gle.

Mam jednak trochę wejść z Google. Mniej więcej tyle co z Onetu. Około 5-10% tego co przed tym czymś co niektórzy nazywają updatem. Google cały czas mi ładnie indeksuje nowe strony. Jest jakby filtr na wszystkie słowa z których miałem najwięcej wejść, bo to co teraz to typu 50 wyników.

Wcześniej tego nie podałem, bo akurat na tym serwerze gdzie jest ta strona, nie mam statystyk ani dostępu do logów. Mam AlienSTATS, gdzie jest jedynie podsumowanie miesięczne, a teraz mamy początek miesiąca i są wejścia z Google.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Postarałem się wyalgorytmować korzyść, jaką odniósłbym gdyby to wyniki z jednego z DC stały się podstawą update. Co prawda algorytm nie jest jeszcze idealny i prace nad nim wziąż trwają, jednak z pierwszych obliczeń wynika: około 150.000 dodatkowych uni miesięcznie. Modlę się aby dane DC wzięło górę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności