Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie tez pozytywne zmiany, porzadek stron na najistotniejsza dla mnie fraze wygladaja prawie jak przed j1.

99445[/snapback]

Panowie,

czytam te 37 stron, czytam i szczerze mowiac jakby usunąć element personalny - komu spadło komu wzrosło i jak to się przełoży na zawartość jego lodówki, to jest tu może 1-2 strony wartościowych komentarzy (wliczając hipotezy)... :)

Maciek

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cos czuje ze dzis w nocy bedziemy swiadkami Jaggera v3 z 2 powodow: Pierwszy to inf. na blogu Matta Cutts'a a drugi to taki iz praktycznie nie zauwazylem zadnych zmian miedzy wczorajszymi a dzisiejszymi wynikami. Miejmy nadzieje ze nie zamieszaja za bardzo w wynikach bo obecna sytuacja bardzo mi odpowiada ;-)

Tak ja też widze to samo i sprawdzałem wczoraj niebyło tego

Konopie siewne to gatunek rośliny z rodziny konopiowatych (Cannabaceae), zwany medyczną marihuaną https://www.forum.haszysz.com. Do terapii wykorzystuje się susz żeńskich kwiatow. Głównymi substancjami czynnymi medycznej marihuany są: THC i CBD. O rozpoczęciu leczenia i przepisaniu recepty na medyczną marihuanę decyduje lekarz. 

Mi też na tamtych dc wyniki są złe ;] nie chciałbym aby takie były naprawde hehe

Konopie siewne to gatunek rośliny z rodziny konopiowatych (Cannabaceae), zwany medyczną marihuaną https://www.forum.haszysz.com. Do terapii wykorzystuje się susz żeńskich kwiatow. Głównymi substancjami czynnymi medycznej marihuany są: THC i CBD. O rozpoczęciu leczenia i przepisaniu recepty na medyczną marihuanę decyduje lekarz. 

Hmmm na tych DC widze nowe wyniki...nowe tzn inne od calej reszty... jeszcze wczoraj tak to nie wygladalo :

66.102.11.104

66.102.9.104

66.102.11.99

66.102.9.99

Pozdrowionka

99910[/snapback]

...a mi się one bardzo podobają :jezyk1:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności