Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja zauwazylem, ze google zmienia title, znaczy sie title ze strony czasami jest zmienione w wynikach wyszukiwania. Np. hasło w google https://www.google.pl/search?hl=pl&q=trzebi...btnG=Szukaj&lr= a ja tego nie mam w tytule. No chyba ze uz tak bylo od dawna a ja tego nie zauwazyłem.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

no to mam masakre :P a fajansiarnia górą ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Teraz sprawdzałem wyniki na moje hasła i odwrócenie stron znowu GOOGLE SIE BAWI ;(

Moje strony i zawsze były normalnie a jakiąś godzine temu ześwirowały ;( z top5 na top20 i inne strony też

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

DC, o których pisałem że się coś dzieje na nich pozytywnego, mają teraz wyniki bardzo zbliżone i na wielu DC już takie są.

Całe szczęście.

Najbardziej zyskały "bardzo stare" hasła, tj. takie, które charakteryzują stronę.

Hasła sztucznie podbijane w różnych okresach czasu są dość daleko. Ale najważniejsze, że są. Czyli moja domena jednak żyje! ;)

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Jakies dziwne te wyniki wskoczyly na googla. Tych o ktorych pisal Matt z 66.102.9.104 wciaz nie widac  ;)

potwierdzam, nowe zmiany i inne niż na 66.102.9.104 zaczynają się klonować po DC.

100529[/snapback]

heh no szkoda...rzeczywiscie... bedzie mi brakowalo wynikow z 66.102.9.104

Ale nadzieja jeszcze jest :P

A co powiedziecie że miałem zindeksowanych 1500 stron a mam 338 czyli tyle ile 3 miesiace temu?

Strona sie nie zmienia tylko linki sie dodaja

Google wariuje

Liszek

Interesuje Cię nurkowanie

Potrzebujesz tłumaczenie cv na angielski?

Największa ilość ofert pracy w jednym miejscu: praca za granicą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności