Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

A ja jednego nie rozumię, rano sprawdzam wyniki, strona jest na 6 pozycji, wieczorem na 9 i tak już mam od tygodnia. Jest to spowodowany tym, iż wchodząc na strone G inny jest DC rano, a inny wieczorem?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Osobiscie ten J3 mi sie nie podoba pomimo ze podskoczylem w wynikach - tych najlepszych stron ja jednak wynikach nie widze - to jakis obled i jak sie mowi g..no wyplynelo na wierzch. Oczywiscie to tylko moja opinia i nikogo nie chce obrazac.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Więc co Waszym zdaniem jest tym decydującym czynnikiem, waiek i wielkość serwisu ponoć ma małe znaczenie...

Co w takim razie lubi J3 ?

102699[/snapback]

konia z rzędem temu kto to wie - chyba szczęście

ostatnio trochę to wszystko dygocze, ale chyba mam to szczęście bo jakoś się trzymam

ostatnio trochę to wszystko dygocze, ale chyba mam to szczęście bo jakoś się trzymam

dygocze i to równo :)

66.102.9.99

66.102.9.104

66.102.11.99

66.102.11.104

<-- tutaj są widoczne zmiany, (źródło

no i wyniki z tych serwerów wydają rozchodzić się po sieci (Matts Blog) :/

najgorsze jest to że nie na wszystkich frazach są zadowalające zmiany (nie wszystko wydaje się być zupdatowane do końca), ale spamu nie widać :) ...

Hah, widze 2 rodzaje wynikow na DC... te ktore wskoczyly dzisiaj w nocy na googla i sa na 3/4 DC i jeszcze inne ktore sa w prost cudowne i jest ich coraz wiecej :)

64.233.189.104
216.239.53.99
216.239.57.99
216.239.59.99
66.102.11.99
66.102.9.99
66.102.7.99
216.239.63.104
...o kurcze i jeszcze na kilku DC...  :)

Pozdrowionka

Ogólnie jest bajzel z tymi wynikami...

Prędzej trafię w totka 6-tkę niż 6- pozycje w G:

Za duże rozbierzności w wynikach.

Z czego tu się cieszyć jak wyniki są tasowane....

Ps. G: balansuje na krawędzi mojej cierpliwości.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

no to znowu linkorowco-linkujowcy górą i niech żyje łatwizna

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

pneuma - masz racje....

Wiek domeny góruje w wynikach....

chociaż posiadam nową domenę która osiągnęła też ładne wyniki i przebiła nawet starą juz pozycjonowana od

dłuższego czasu...

Więc cała ta sytuacja mnie lekko rozbraja.... [chodzi o tasowanie wyników]

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

to fakt z tego co zaobserwowałem wiek domeny góruje

104305[/snapback]

nie wiem czy zauważyliście, ale dane są ciągle zmieniane i dominacja linków w pozycjonowaniu może być spowodowana ciągłą zmianą indeksu... czyli wyniki są wielce dalece od oczekiwać końcowych, które postawiło sobie G

jedno jest pewne ...... brak pewności B) i zero logiki w tym jak na razie

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności