Skocz do zawartości

Update Jagger, 16 października 2005r.

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A ja tam po wielu trudach właśnie wskoczyłem z miejsca 4 na 1 na wielu DC  :crazy:

105776[/snapback]

A masz date przy wynikach?

Ja np. dzisiaj z rana miałęm przy wynikach wyszukiwania dla swojeje branży datęz 19 XI i pozycje 3, teraz daty w wynikach nie ma i mam 5. Przy ostatnich tego typu skokach równieżpodczas indekacji miałem pozycje 2 a potem 5. Jak to rozumieć? Czy wyniki z J3 są tyraktuejcie jako prorocze? JEśłi zostanie to co jest to żadnych zmian nie widzę

Liszek

Interesuje Cię nurkowanie

Potrzebujesz tłumaczenie cv na angielski?

Największa ilość ofert pracy w jednym miejscu: praca za granicą

Jest dalej chromolnik wszystko sie miesza co kilka godzin zmienia

duży chromolnik albo po padzie albo po "restarcie serwerów"

Polecenia standatrowe podają co chwila inne głupoty trzeba poczekac na ustabilizowanie sie wyników :crazy:

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

trzeba poczekac na ustabilizowanie sie wyników

Podejrzewam Kill że się nie ustabilizują i na jakąś stabilność trzeba będzie długo poczekać.

Wydaje mi się że ten system ma na celu sprawdzić co by było gdyby ...

Czyli:

+ więcej kliknięć

+ więcej powracających użytkowników

+ lepsza popularność strony

---------------------------------------------

skok do góry

+ mniej kliknięć

+ mniej powrotów

---------------------------------------------

skok w dół

Jak do tego doszedłem ? A zwyczajnie odświeżając stronę któregoś razu z wynikami 2 podstrony wyników google.

Co się stało ? Ano Rotacja linków.

Sprawdziłem na przykładzie konkurencji i co mnie zaskoczyło

pierwsze wyniki :

konkurencja miejsce 2 a ja 8

po 2 odświeżeniach :

konkurencja miejsce 8 ja 2.

Po kilku dniach sytuacja bardziej stabilna, ale rotacja z resztą konkurencji.

Zrezygnowałem z Linkora >>>

efekt 1 : ponowne zaindeksowanie odindeksowanych (bez tytułu i description ) stron

efekt 2 : Linkor usunął mi punkty, bo nagle znalazł brak linka w podstronie HTML ( serwer nie ma modrewrite, więc .htaccess nie działa ) ;)

Fakt faktem że wyniki ostatnio przypominają bajzel, tak samo było ( i chyba jest dalej ) w Netsprincie, zobaczymy czy tu nie będzie podobnie.

Jeśli tak to jednak MSN better :D

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

O mój boże nie no jednak wg mnie to google ostro przesadziło z tym jaggerem :/. Co chwile mam na mcdar.net inne wyniki :D . Stronka która jest nowo pozycjonowana była sobie już w top 10 a dzisiaj patrze i gdzieś na 25 miejsce ją wywaliło. Ostatnio coraz częściej widze pozycje które miałem parenaście dni temu :/. Zazwyczaj mija to po jednym dniu a potem znowu to samo :/.

Pozdrawiam

Zauważyłem to samo, wyniki są jakby "schematami". Co jakiś czas pojawia się wszystko tak jak było przed wariacją, a co jakiś czas wszystko spada (przynajmniej u mnie) :D Pozdrawiam.

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Zauważyłem to samo, wyniki są jakby "schematami". Co jakiś czas pojawia się wszystko tak jak było przed wariacją, a co jakiś czas wszystko spada (przynajmniej u mnie) :D Pozdrawiam.

105902[/snapback]

:| tragedia:| po prostu nie rozumiem:P co nacisne szukaj to mam inne wyniki:| znaczy inne.... coraz GORSZE... bylo 5 miejsce pod bardzo konkurencyjne haslo... i co nacisne szukaj:P to jest 8... pozniej 12 teraz jest 20:| patrze po DC:P to wszedzie rozne wyniki i ciagle inne:P i w sumie nie wiem dlaczego... bo nawet haslo... malo konkurencyjne... ba wrecz nie ma konkurencji... zawsze bylo nr 1.... teraz jest 5:| postanawiam wiec nie sprawdzac wiecej:P bo ogolnie mam ponad 20 fraz:P i wszystkie pospadaly:| i nadal spadaja:P a tak swoja droga to ktos tu wczesniej pisal... ze wyniki sa czasem tak jakby ktos wgral stara baze sql:P i w sumie na kilka fraz... widze wlasnie takie wyniki:| dziwne.... heh... chyba pozostaje zaciskac zeby, ktorych i tak juz nie mam.... i czekac na rozwoj rzeczy... bo w sumie... co bym teraz nie robil to i tak nie wiem CZY to pomoga :| bo ciagle leeeeeceeeee.... dodam ze nie uzywam systemow linkujacych:/ tylo stale, mocne linki i pozycje mialem bardzo stabilne.... no wlasnie... szkoda ze mialem:|

Polecam https://transkrypcje24.pl - zleć nam wykonywanie swoich transkrypcji z nagrań

no dobra, dopadło i mnie. od wczoraj co przegląd sytuacji to na część fraz istne google dance and samba :D

niedobry gugiel, chyba będę musiał napisać do wujka gugle, co by zluzował z tymi testami :D

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

jak tak się patrzę na dzisiejsze wyniki to spadki swoją droga one mnie już nie zaskakują ale stopień zaśmiecenia wyników 2, 3, 4 stron wyszukiwania dla niektórych zapytań przypomina nieco wyniki zwracane przez onet :D ogólnie panuje syf

ściągaj za darmo stare gry w dyk.pl

nie jest zle czym bardzije mieszaja to widze ze moje opuszczone domeny mnaja przywrocony prawidlowy indeks, po wczesniejszych zamieszkach zwqiekszyli ilosc zaindeksowanych styron teraz widze ze poprawili jakosc zaindeksowania i strony na niszowych frazach stoja wysoko.

Cos mieszaja ale w ktorym kieurnku nie wiem :D bo mam 2 rodzej stron zaniedbane i dobre zaniedbane poszly do gory.

jak tak się patrzę na dzisiejsze wyniki to spadki swoją droga one mnie już nie zaskakują ale stopień zaśmiecenia wyników 2, 3, 4 stron wyszukiwania dla niektórych zapytań przypomina nieco wyniki zwracane przez onet :D ogólnie panuje syf

105921[/snapback]

Dokładnie o tym samym myślałem. Może biorą przykład ze wspaniałego onetu :D

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności